hej
jestem mega zabiegana, moi rodzice wyjechali na 3 tyg do sanatorium i został pies w domu - którego ja przed ślubem im przywiozłam. No to mój brat wypuszcza go rano przed pracą potem jedzie mój M. przed 10 a po pracy ja Małego i wio do psa, bo mój brat pracuje długo i jest ok 18 - 19 w domu jak wyjeżdża o 4 rano. No to mam pracowite 3 tyg
Aestima poczytałam właśnie w archiwum twój wpis z porodówki - aż mnie ciarki przeszły:-) to już rok - niesamowite, buuuziak ogromny dla Miesia:-)
Madzioolka jak sie udał babski dzień? my przy okazji znalezienia grzyba też generalny porządek :-)
Madzia a może to skok rozwojowy?
kasia pokaż zdjecie tortu, i jak smakował?
Doris jak dobrze, że juz w domku :-) zdrówka dla was
Ironia, Asinka - ale wam fajnie,
ja mam wolny tydzień w czerwcu 4-10 moze jakieś spotkanko w tym terminie? co wy na to?
Forever super, ze Krysia taka zdolna :-) a butki to zawsze lepiej kupić ciut za duże, my mamy juz 3 pare i zawsze kupuje na wyrost bo jak zaczął chodzić to stopa mu w ekspresowym tempie zaczęła rosnąć

ale teraz sie unormowało.
Madzioolka no logo jak w PRL-u masakra, a i widać na jakie pierdoły mają kase a na konkrety czy dla pracowników nic! polska rzeczywistość!
forever my kupiliśmy na komunię lego za 307 zł dla bratanka mojego M. i tak sądziłam ze za dużo ale M. chciał, ponoć chrzestny dał 600 zl ale 1 tys - przesada
Martadelka super, ze impreza udana, czekam na fotki z niecierpliwością :-)
Marta wiem coś o tym ja wpadłam na pomysł i dałam mate do zabawy i zabawki na przedpokój żeby mnie widział w kuchni i mógł sie bawić na holu, zobaczymy czy sie przyjmie