reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Mrsmoon - a ja myslałam że się wypuszczacie w Polskę na 2 tyg :-D Ja też mam komunię chrześniaka za tydzień i też mi się nie chce - witamy w klubie - i jeszcze drugą na której muszę być też i to jeszcze Młodą zabrać. :eek: Podobno chrzestny powinien 1 tys. zł dać - a ja mam to w nosie.:crazy:
Madzioolka
- to gdzie Ty pracujesz :szok: i mam nadzieję mimo wszystko będziesz pracować. Kryzys jest, oszczędności.... A ja wreszcie po długich walkach, że nie podam swojego stanu cywilnego na druku - bez znaczenia - dostałam becikowe :-p

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewuszki
i po chrzcinach uff:-) wszystko sie udało (kasia dokładnie tak, jak pisałaś, mogłam wyluzować;-)), Emilka wytrzymała w kościele z małymi ruszadami, to tu na rączkach to tam, ale wytrzymała:tak: w domu też było sympatycznie, wszystkim smakowało jedzenie (nawet teściowej!!!:szok:;-)), także rzeżyłam pierwszą taką imprezę rodzinną na nowym mieszkaniu i z kolejnymi jeszcze lepiej sobie poradzę (ale jestem skromna hihi), oczywiscie bałagan jaki został, największy w kuchni, to już nie wspomnę, zdjecia zamieszczę w najbliższym czasie
madzioolka trzymam kciuki za pracę; a z odstawieniem nadal życzę powodzenia a wiadomo, że jak człowiek zmęczony, śpiący to nie da rady, aby być konskwentnym, cierpliwości kochana
asinka, ironia - ale fajnie, że się spotkałyście, dawajcie fotki z meetingu:-)
forever ja nie uważam, żeby chrzestni byli z góry zobowiązanani dawać aż 1tysiąc, przecież tu kupa pieniędzy! ludzie powariowali:no:

forever - tysiak od chrzestnego to duzo :szok: ja rozumiem ze rodzice tyle dadza ale chrzestni o nie:no: u nas na slub to np rozumiem jako swiadek ostatnio dalam tysiaka a chrzestni po dwa ale to dlatego ze to bliska rodzina i wiadomo chce sie jaknajwiecej dac na start.. ale chrzciny to nie wesele :tak:

hej dziewczyny
wpadam, bo maly wlasnie usnal, w zasadzie to nie mam juz chwili dla siebie, nawet spokojnie kawy sie napic nie moge jak on nie spi, nie mowiac juz o innych rzeczach, ktore czekaja na zrobienie.....
madziolka trzymam mocno kciuki za twoja prace, kryzys zaczal sie chyba na dobre, niedosc ze pracy nie ma to butla gazu kosztuje juz 62zl u nas nie mowiac juz o innych rzeczach, dzis na spacerze miajalam pana, ktory sprawdza liczniki swiatla, boje sie strasznie rachunku, chyba nie bede miala co jesc w czerwcu jak przestane pracowac:crazy:
asinka zycze ci mnostwo sily w tym wszytskim i super ze spotkalyscie sie z ironia
doris no to was dopadlo, tyle fajnie ze wszystkie dzieci razem
martadelka impreza musiala sie p prostu udac, nie bylo innej opcji:-)

Madzioolka - się domysliłam po takim naprowadzeniu :-D Faktycznie logo do d, mam koleżeństwo, które pracuje tamże w centrali, płaca ale robota nierówno rozłożona i dopychają wciąż po tych co zwolnią :-(
Martadelka - fajnie, że się wszystko udało zgrać :tak:
Ja tez uważam, że tysiak na komunię to szaleństwo. :szok: To ile na wesele - 3?

reklama
hej
jestem mega zabiegana, moi rodzice wyjechali na 3 tyg do sanatorium i został pies w domu - którego ja przed ślubem im przywiozłam. No to mój brat wypuszcza go rano przed pracą potem jedzie mój M. przed 10 a po pracy ja Małego i wio do psa, bo mój brat pracuje długo i jest ok 18 - 19 w domu jak wyjeżdża o 4 rano. No to mam pracowite 3 tyg :rofl2:

Aestima poczytałam właśnie w archiwum twój wpis z porodówki - aż mnie ciarki przeszły:-) to już rok - niesamowite, buuuziak ogromny dla Miesia:-)
Madzioolka jak sie udał babski dzień? my przy okazji znalezienia grzyba też generalny porządek :-)
Madzia a może to skok rozwojowy?
kasia pokaż zdjecie tortu, i jak smakował?
Doris jak dobrze, że juz w domku :-) zdrówka dla was
Ironia, Asinka - ale wam fajnie, ja mam wolny tydzień w czerwcu 4-10 moze jakieś spotkanko w tym terminie? co wy na to?
Forever
super, ze Krysia taka zdolna :-) a butki to zawsze lepiej kupić ciut za duże, my mamy juz 3 pare i zawsze kupuje na wyrost bo jak zaczął chodzić to stopa mu w ekspresowym tempie zaczęła rosnąć :szok: ale teraz sie unormowało.
Madzioolka no logo jak w PRL-u masakra, a i widać na jakie pierdoły mają kase a na konkrety czy dla pracowników nic! polska rzeczywistość!
forever my kupiliśmy na komunię lego za 307 zł dla bratanka mojego M. i tak sądziłam ze za dużo ale M. chciał, ponoć chrzestny dał 600 zl ale 1 tys - przesada
Martadelka super, ze impreza udana, czekam na fotki z niecierpliwością :-)
Marta wiem coś o tym ja wpadłam na pomysł i dałam mate do zabawy i zabawki na przedpokój żeby mnie widział w kuchni i mógł sie bawić na holu, zobaczymy czy sie przyjmie

Do góry