Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
postaram się tu częściej zaglądać, pozdrawiam wszystkie mamusie i dzidziony, buziaczki

w piatek jedna miala powiadomic rodzicow ze ang odwolany a ta niedosc ze tego nie zrobila, dzieci zostaly, inna pani musiala zostac po godzinach to jeszcze pizzzzzda jedna udaje ze nie wie o co chodzi i wszytsko poszlo kuzwwaaaa na mnie!!!! i jeszcze zaczela cos podgadywac jednemu rodzicowi, ze trzeba sie dopominac o swoje. ja jej dzis powiem dwa slowa
:-)
a z uzeraniem się z ludźmi to witam w klubie, ja pracuję z taką liczba różnych charakterków i osobowości że aż dziwie się czasami że jeszcze nie sfiksowałam, ale jak mnei ktoś wnerwi (co zdarza sie tu dość często) to musze sobie zaklnąc dla zdrowia psychicznego pod nosem i dać upust negatywnym emocjom, na szczęście nie jestem sama w tych odczuciach i juz niejednokrotnie stwierdziłyśmy z koleżankami że jakby nam przyszło pracowac z klientami bezpośrednio i na co dzien to chyba szybko by nas wywalili albo zamknęłi w wariatkowie :-)
:-)

a jaki masz problem z zamieszczaniem fotek na bb? i idź do ginka, koniecznie!
pewnie widok bezcenny :-)
stoi koło wanny ale byle mnie widział, ale oduczam go bo to przecież chłopak!