reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej ;* !!

witam nową mamusie ;)

mamy śnieeeeg !! :-D kocham śnieg ! hah.. oby tylko do świąt był :( :D

a ja dziś dziewczyny mam wizyte :szok: ale się stresuje masakra :( chciałabym iśc raz do lekarza na luzie..

a gdzie tam 12 godzina! .. trzymajcie kciuki ;-) jak wróce zdam relacje w odpowiednim wątku no i może wkońcu dodam swoje zdjeci w galerii brzuszków hi ;)

pozdrawiam!

Witam raniutko :)

Azetka witaj :)

Misialina, mimo mojego uwielbienia dla czosnku, jakoś przepis na wodzionkę do mnie nie przemawia ;)

Ja mam usg w poniedziałek też już nie mogę się doczekać...

Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was robiła posiew moczu? Muszę się dowiedzieć jak długo czeka się na wyniki, bo chciałabym zrobić w poniedziałek przed usg, a w czwartek mam wizytę u gina i muszę mieć wyniki, zdążę?

aestima - usmialam się z tego robaczka :D u mnie to jakiś obcy chyba siedzi, że tyle tych kanapek z serem zjadł :) byle tylko nie wyszedł jak obcy w filmie :D bo kto mnie potem pozszywa :) ale dready mógłby mieć jak predator :)

śnił mi się dziś mój mały pasożycik :) widziałam go na usg, jak mu powiedziałam żeby się zachowywał bo był niegrzeczny to widziałam na monitorze jak się rozbeczał heh ...już sprawdzam co to znaczy :-)

widzieć: ogólnie dobry znak :)
nice...nie mogę tylko znależć płaczącego płodu :-)

Symbolika snu o płaczu radosne wydarzenie

niestety tylko tyle udało mi się znaleźć :) a dziś nie mogłam nawet skończyć 2 kanapki z masłem :)

reklama
Witam wtorkowo!!!!

Zebra ja robiłam posiew moczu i czekałam na wynik 3 dni.. min tyle się czeka więc myśle ze jak zrobisz w poniedziałek to śmiało w środe dostaniesz wynik:)

witam nową koleżankę czerwcówkę:)

O Boziu dziewczyny usg już jutro!!!! Jupi jupi jak ja się cieszę ogromnie a zarazem boję panicznie!!! Wczoraj wieczorem mnie mdłosci dopadły... myślałam ze juz będę pawiować ale się obeszło bez tego incydentu:) za to znów wieczorem poczółam kluseczkę w brzuchu:) kurde co to za uczucie mówie wam! M sie ze mnie śmieje że to jelita ale ja wiem że to nie jelita....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry