Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesc Dziewuszki!
No mnie nie bylo kilka dni i jestem calkiem wstecz ups, a tu tyle do czytania, nie wiem kiedy to nadrobie o ile wogole.
Witam nowa czerwcowke Azete i lece nadrabiac xxx
Witam się zimowo! U nas jest tak pieknie że chyba się zababulam i pójdę na krótki spacer...jak w Alpach...i do tego słoneczko świeci....a zaraz potem gołąbki robię...ciekawe czy mi wyjdą...trzymam kciuki za te które maja dzisiaj wizyty,,,ja dopiero w czwartek...ale już mnie skręca...no i skonczyłam I trymestr ciązy...hurra!
nie moge pojac tego liczenia....z suwaczkami czyli jak misialina zaczyna dzis 13 tydzien to wychodzi mi ze jeszcze tydzien do skonczenia i trymestru....ale wiekszosc z was liczy jakby tydzień plus na suwaczkaCH....a mi pani doktor powiedziała ze dokladnie dzidzia ma tyle ile mam na suwaczku ...wiec ja się już głubię...
Paulinka, kreację [choc to dużo powiedziane] pokażę po wszystkim - mąż przyszły prosił, żebym wcześniej nie pokazywała nikomu fotek kiecki ani obrączek. Uszanuję ;-)
My obrączki kupiliśmy za 500zł - tytanowe. Bardzo nam się podobają, no i udało nam się w 1000zł zamknąć podstawowe zakupy: obrączki, moja kiecka, buty i spodnie K. jesteśmy mistrzami oszczędzania ;-)
Jeśli chodzi o soki pomarańczowe, kupiliśmy wyciskarkę do owoców [25zł w sklepie z owadem w nazwie ;-)] i wyciskam sobie prawdziwe pomarańcze Mniam!
A na posiewy zawsze czeka się 3 dni [bo muszą tyle poczekać, żeby zobaczyć czy i co narośnie].
Ja miałam wczoraj jechać z siostrą na zakupy, ale tak przysypało, że bałyśmy się ruszać, kiedy wszystko stało Spróbujemy dzisiaj - mam nadzieję, że nie będzie takiego szaleństwa, jak wczoraj.
witam sie z rana ale jest cudnie za oknem snieg po pachy tylko na sanki isc
zołza faktycznie mistrz oszczędzania z ciebie... ja na samą kieckę swoją 1200 wydałam i do tego uzywana bo nówka 3500 ale taka cudowna była ze musiałam ją miec za to mam problem bo nic na drugi dzien nie moge znaleźć... moje cycki sa za duże i w nic fajnego sie nie mieszcza a rozmiar wiekszy jak biore to wszystko wisi;( masakra jakas...
ironia ja to licze tak ze jak mam np. 13 i 2 dni to licze ze to jest 14 tydzien nie 13... wiec ja juz koncze 14 a zaraz bede 15 zaczynala
ale to zagmatfana jest
Ja też tak liczę Paulinka. To jedno i to samu- ja mam dzisiaj 4 dzień w 14 tygodniu czyli pełnych 13 tygodni i 4 dni- tak jak na suwaczku. Ja uważam, więc że jestem w 14 ale dla lekarza liczą się tylko skończone tygodnie, więc on uznałby, że w 13... Dobrze myślę? Tak czy siak mam już 4 m-c i drugi trymestr)