reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

hej, witam sie na razie pijac kawe i ganiac za moim robakiem. wczoraj jak wyszlam z ostatniej lekjci to jakby cale powietrze ze mnie zostalo spuszczone, wiec dzis zaczynam urlopowanie:-)
na razie tyle wpadne jak mi norbert pojdzie spac, ostatnio spi coraz czesciej raz i to ok 3 h:-)
wstawac spiochy!!!!

reklama
trasia a co powiesz na 85 J :-D:angry:

nianai znow nawaliła... krwa mac !!!! :angry::wściekła/y::no::crazy: a ja po urlopipe mam w cholere pracy :crazy:

od przyszlego tygodnia mamy nowa nianie :tak: a ta niech idzie w piz... :baffled:

hmmm, ale w drugim suwaku mam muchomorki...:eek:
buhahahaha jak dobrze, że jesteście kobitki (andariel:tak:)
u mnie humorek o niebo lepszy bo i samopoczucie fizyczne prawie w idelanej formie. Po rewolucjach żołądkowych prawie śladu nie ma, okres dobiega końca, wczoraj mega milusiński wieczór z M, więc może być tylko lepiej:-)

marta Ty szczęściaro!!!:-)to całe 2 miesiące masz wolne?
Doggi u mnie prawie waga przedciążowa (na plusie 1kg:tak:), mieszczę się w prawie wszystkie spodnie, bo jednak miednica szersza:crazy: co do brzucha to go nigdy nie miałam, więc po urodzeniu miałam mega traumę, co to kurna jest??? i nadal mam cos na kształt flaka...
Doris
podleczyłaś się troszkę?
Aestima
jak zdrówko?
ironia oby nowa niania bardziej się sprawdziła
trasiu fantastyczny termin porodu (ja mam urodziny 19stycznia:-D) i trasiu kochana wszystko jest zawsze inne, bo już i Ty jesteś inna i naokoło jest inaczej, więc nie możesz tak samo przeżywać drugiej ciąży, tak myślę. Koleżanka z pracy też jest w drugiej ciąży i mówi, że to zupełnie inna bajka, człowiek się mniej przejmuje, wie co z czym się je i leci miesiąc za miesiącem, więc spokojnie trasiu, my tu wszystkie jesteśmy z Tobą:-)
madzioolka u mnie też po karmieniu malutkie piersi ale ja je lubię:-) choć już nie są takie jędrne... cóż...

forever proszę o wtajemniczenie, o co będziesz alergologa prosić na papierku, ja o mleko na pewno, ale nie wiem co poza tym:confused:
Witajcie tak w ogóle, u mnie pogoda do d...leje, a mój nastrój też nienajlepszy:no:

Cześć :)

Przed chwilą przycięłam niezłego zonka - siedze w pracy a tu wpada mój gin.... :-) skończyło mu się jakies ubezpieczenie gdy czekał na koleżankę która miała sie nim zając ucięliśmy pogawędkę ;-) smieszne to było :p

Marta zyczę udanego urlpu, odpocznij kobito porządnie!!! :) Maja ostatnio tez śpi tylko raz - planowo o 9 jakies 1,2-2 h a potem omija drzemkę koło 13-15, wieczorem jest juz tak zmęczona że ledwo daje sie z nią wytrzymać ale glizda za nic w świecie nie chce pójść spać drugi raz ;/

Ironia oj prześwięciłabym tą Twoją nienię konkretnie oby ta nowa okazała się słowna, spotkaliście sie juz z nią?

Trasia jak to się nie udzielać???? chyba żartuszej??? weź się nawet nie wygłupiaj!!! My tu przeciez po to jesteśmy dla Ciebie, żeby wysłuchać tego co Cię boli, dokucza, Ni e duś w sobie tylko pisz pisz pisz :)

hmmm, ale w drugim suwaku mam muchomorki...:eek:
Ale jednak cukierki są pierwsze!!! :-):-D:-) słodycze RULEZ :-D

madziolka - tak była wczoraj.. beniowi sie spodobała... taka normalna ;-) ale wiesz z ludzmi jest roznie... wazne ze ja jestem i mam ją ciągle na oku :tak: inaczej bym chyba nie zostawiła benia z nią samą... w sumie z nikim na dłuzej bym nie zostawiła..

wychodzilismy czasami na noc z M ale paula była zawsze z moim kuzynem a beni juz spał wiec looz :blink:

dzien dobry! Nasz plan wydłużenia spania nocnego Marysi póki co działa. Budzimy ją wczesniej w ciągu dnia i wczoraj i dziś spała do 6.30:) To już brzmi lepiej niż 4.30... Teraz już zasypia a ja na szybko załozyłam 4 słoiki malin od babci.
Po południu zajęcia, potem koncert dzieci z Żywca- pożegnalny, bo to mój ostatni tydzień nauki w Żywcu - ale się cieszę!!! naprawdę wkurzały mnie te dojazdy i same zajęcia.

forever 6880 :szok: ależ musi ci byc lekko, dla mojego kręgosłupa to byłoby wybawienie!

marta ja pracuję do piątku i też wakacje!!! będę miała jakieś pojedyncze lekcje więc od czasu do czasu jakiś grosz wpadnie, zapowiada się też kilka drobnych koncertów. No i przez cały rok odkładałam na konto troszke grosza żeby mieć za co wyżyć przez wakacje bez pensji.

Ironia ale z wiekszym obwodem pod biustem jest znacznie łatwiej coś znaleźć. U nas zdaje się nie doszli jeszcze do tego, żeby zamawiać mały obwód i dużą miseczkę. Jak pytam o 65 to babka mi pokazuje do miseczki C :baffled:
A niani to ja bym straszliwie dogadała, nie wstyd jej?? przecież się zadeklarowała to co to ma byc kuzwa?? A gdybys wychodziła do pracy to co?

martadelka dzieki :) Choć ja mam wrażenie, że moje lekkie podejście do wszsytkiego jest aż nazbyt olewające, ale cóż ... :)

madzioolka haha, no to pogawędka z ginem pierwsza klasa :-D

reklama
Do góry