Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tym bardziej ze licze na podwyzke w bobasie wiec nie bedzie mi sie wtedy juz oplacac 

mogę dać Jej dopiero jak podrośnie i zrozumie choc troszkę?? czy robie Jej krzywdę i hamuję rozwój???? na prawdę jak pomysle o pomazanej podłodze to az mi słabo, a jak już Ironia napisała o markerze to wogóle zawał serca...
:-)ja właśnie mam gigsntyczny lęk przed pomazaniem ścian, podłóg, dywanu, dlatego Maja póki co nie miała w rączkach żadnych pisakówmogę dać Jej dopiero jak podrośnie i zrozumie choc troszkę?? czy robie Jej krzywdę i hamuję rozwój???? na prawdę jak pomysle o pomazanej podłodze to az mi słabo, a jak już Ironia napisała o markerze to wogóle zawał serca...
![]()
rozbawilas mnie
ale przeciez mala moze po duzych gazetach cos rysowac, no chyba powinna bawic sie kredkami jak na moje oko, ja dominice daalm od malenkosci rysowac ipozniej jak poszla w wieku 2 latek do przedkola panie byly zdumione, ze tak ma rozwiniete zdolnosci manualne, a po dzieciach od razu widac, jak w domu nie rysuja
ja tam głwonie stawiam na zabawe i jego wolnosc w tych sprawach