Zo, jeśli mam być szczera, to nie wiem czy nie ma takiego niepisanego obowiązku

Ale ja się z niego nie wywiązuję, bo nie umiem pisać by pisać i odpowiadam wtedy jak coś mi się nasunie, coś do powiedzenia w danej kwestii mam

czasami też przeczytam kilka stronic i zapominam co chciałam odp.. a czasu by cofać się- brak.
Majq1 u nas oko, u Was ucho- co się dzieje???
Madzioolka, to j***ć tą zaliczkę- jedźcie do ch. jak masz być szczęśliwsza

ja nie przepadam za ch z kolei- kiedyś nawet mi się podobała... dopóki nie zobaczyłam toskanii

ale od kilku lat tylko pl

(
Wiesz, ja ostatnio mam podobnie do t. tak jestem urobiona mieszkiem, mieszkaniem, zakupami i obiadem, że jak M przychodzi, to oczekuję, że to przejmie! ja wiem, że on ciężko pracuje i studiuje ale w moim odczuciu może się oderwać od domu a ja nie... mam po prostu ochotę żeby od tej 17 do 199.30 przejął mieszka totalnie, nie mogę sobvie z tym poradzić od jakiegoś czasu, tak właśnie mam i tyle...
Dzieci są coraz bardziej absorbujące i ja po całym dniu z Miesiem padam po prostu. to ciągłe myślenie o jego jedzeniu, ubraniu, kupach i rozwoju mnie chwilami wykańcza. Przemęczenie materiału chyba- są lepsze i gorsze okresy- może T teżtak ma, skoro jak pisałaś- wcześniej tego nie było?
coś tam jeszcze chciałam i zapomniałam...
u okulisty ok- kazała nie dawać tych 2 przepisanych przez pediatrę antybiotyków, jakąś inną maść przepisała i wg niej to nie infekcja a ukąszenie. jak się nie poprawi po tej maści- mamy przyjść po zyrtec a jak znów nie poprawi się, to pomyślimy co dalej. jak w weekend się pogorszy- do szpitala