reklama

Czerwiec 2011

Aestima usunęła Cię ze znajomych z fb? żenująca dzieciniada:no: a co się stało, że razem nad jezioro pojechałyście?
katamisz mega pyszne ciasto Tiramisu brownies no to koniecznie musimy uskutecznić spotkanie:tak: jak godzinowo jesteś dostępna popołudniu w tygodniu?:-)

reklama
Heja!!
My dzisiaj od 7.20 na nogach i wcale nie jestem z tego zadowolona...:dry: Nie dość, że Tymek w nocy budził się w swoim łóżeczku chyba ze 3 razy z wielkim płaczem, to jeszcze rano nie chciał spać po wypiciu mleka. Ostatecznie Sz.wziął Tymka do nas do łóżka i zaczęła się mordęga dla mnie :wściekła/y: Cała noc nieprzespana, bo Tymek się tak kręci i zawsze przekręca się w moją stronę i na moją poduszkę, wali mnie z główki przy tym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Myślałam, że go ubije!!!!:wściekła/y: Eh...
To sobie ponarzekałam...
Martadelka pycha wygląda to ciasto, chyba się skuszę na nie... Ja też chcę spotkanie z Wami... :-)
Aestima współczuję, że tak to wyszło, ale faceci, to faktycznie czasami mają przeczucie co do naszych znajomych, a jak była tak głupia, to nie masz czego żałować. Przynajmniej teraz będziesz miała święty spokój od niej...

witam sie :)
asienka dla pocieszenia my od 6 walczymy i noc podobna byla :)
ale ja za wrocławiem tesknie zazdroszcze wam dziewczyny ale w przyszlym tygodniu jade do rodziców to sie naciesze :)

witam wszystkie
u nas ukrop poprostu, wrocilismy ze spaceru cali mokrzy, choc w sumie to nie wiem po co wychodzilismy o 8 juz było niemiłosiernie gorąco
na dworku w baseniku grzeje sie woda na sloneczku dla Matiego i dzis bedzie wielkie pluskanie, juz nie mogłam go odciągnąc jak ją nalewałam i wielka histeria była, ale dał sie obłaskawic i teraz rozpływamy sie w domu....
mam samotny weekend bo mój G. nie przyjedzie, weekenduje w holandii bo mu sie plany zmieniły i sami bedziemy siedziec :-(
Asinka współczuje pobudek i poranka, u nas tez jak Mati czasem nad ranem spł z nami to zawsze tylko na moja poduszke sie pchał i zawsze obrywałam przy tym...
na szczescie ostatnio pieknie śpi, dzis w nocy sie obudził około 1, pokrecił sie w łózeczku i padł dalej spac, nawet sie nie ruszyłam do niego, tylko nad ranem godzine przed mlekiem spał ze mna ale to do wybaczenia :-)
Aestima bezsensownie sie ta twoja była juz kolezanka zachowuje i dziecinne zachowanie, dobrze ze masz ją już z głowy nie bedzie ci truła i cie wkurzała
martadelka ciasto wyglada bosko, moje oczy najadły sie widzac je na monitorze i tyle mi starczy :-) bo przeciez dietka

Asinka u nas pobudka po 6 z tym ,że noc w pełni przespana.Tak czy siak padam na twarz o tej godzinie:cool:
Co do spotkania to bardzo chętnie:)Daleko masz do nas do Wrocławia??Jeśli nie to możemy się umówić gdzieś razem z martadelką.Co Wy na to dziewczynki???soksy może i Ty dołącz do nas jeśli planujesz odwiedziny rodzinki we Wro:-)??

Hejka:)
Witam się i ja. U nas też dziś pobudka o 6 - czyżby dzieciaczki się zmówiły ;-) Ale nocka ładnie przespana. Po wczorajszym upadku ani śladu, więc wiem że jest ok. A poza tym upał okropny, już kiedyś pisałam , że nie znoszę temperatur powyżej 30 stopni.
Martadelka ciasto boskie.... Chyba się kiedyś na nie skuszę, pomimo że odstawiłam słodycze ( na odwyku jestem, he he).

Lecę poczytać dalej, bo sporo od wczoraj naskrobałyście ;-)

Katamisz ja mam tak jak Kati 230 km do Wrocławia... Dogadam się z Nią może się razem wybierzemy, ale to raczej nie dzisiaj... O 6, to już byłabym całkiem nieprzytomna :dry: A jeszcze teraz mój mały gad obślinił mi mój dotykowy tel i nie działa :wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem czy z Nim wytrzymam sama w domu, do 14...
MamaM szkoda, że sami zostaliście na weekend, ale dacie radę :-) u nas też dzisiaj upał, ale jak na razie wszystkie okna pozamykane. Nie wpuszczam ciepła :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry