reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Asinka85 - cholera, u mnie nie jest tak prosto jak u Ciebie... :no:Samotna matka z dwójką nie dałabym rady po prostu.. Też psychicznie. :baffled:
Saffi - Młoda spadła z łóżka jak miała z 8 - 9 mc na twarz, na podłogę drewnianą, 60 cm. To było rano, wieczorem dla spokojności pojechałam na dyżur do przychodni - była sobota - rentgen głowy, następnego dnia po opis i na kontrolę. Było ok, nawet po upadku nic się nie działo oprócz lekkiego płaczu. Dwa tygodnie później zsuneła się z huśtawki na tył głowy, ze 40 cm tylko na płytki, większy płacz, ja się lekko zdenerwowałam, zawezwałam Tatę - tak złożył huśtawkę :angry: - ale nic więcej nie robiłam.

Hej :)

Dzięki dziewczyny. Po wizycie wszystko w porządku no tylko pytanie na ile? Mam nadzieję, że na baaardzo długo.

heheh soksy :) :-D

ja kochane melduje ze uciekam w bieszczady i odłączam się całkowicie do wtorku :tak::tak:

my też byliśmy tam m-c temu na weekend super było
życzę udanego wypoczynku i pięknej pogody :)

soksy - witaj :)
martadelka - zabawka dla małej to dobry pomysł na podziękowanie :)

oj ale pustki chyba was nie wypłoszyłam co :-D
pewnie to przez weekend. Ja jestem uzależniona od kompa i mam go włączonego kilka razy dziennie :p

Cześć :)
Witam się dopiero - dziś ostatni dzień przed urlopem to nawet nie będę mówić co się działo, ale wracam dopiero 16 sierpnia więc aktualnie pracę mam daleko w nosie :p

Maja ma biegunkę od-zębową - czy w takiej sytuacji też podaje się smectę orsalit czy inne tego typu specyfiki? wydaje mi się że to nie bardzo zadziała bo to przecież nie jest problem stricte z brzuszkiem ale może się mylę??? zielonkawa kupka albo kleksy są w każdej pieluszce, Maja pije bardzo dużo więc o odwodnienie się nie martwię nawet pomimo upału (dziś w cieniu 35st...) Czwórki czuć bardzo wyraźnie (wszystkie na raz) ale obawiam się że jeszcze to potrwa niestety...

Zołza no to cieszę się że jednak zgodnie z planem ale rozumiem odczucia po jednej kresce, tulam :*

Soksy witaj! :) Oskarek to śliczny chłopiec :)

Wybaczcie że więcej z siebie dziś nie wykrzesam ale muszę odpocząć od komputera - analiza 1200 umów ubezpieczenia odmóżdżyła mnie totalnie, chyba na kilka dni...
Spokojnej nocki, ja jutro sama - T nurkuje więc jeśli Maja mi pozwoli i usypiając Ją w dzień nie zaśniemy obie to postaram się zajrzeć :)

Baju :*

Hej, wróciłam z nad jeziora. W średnim humorze, bo koleżanka mnie dziś zirytowała i to ostro jakieś kilkanaście razy, aż żałowałam, że pojechałam nie mówiąc już o jeździe samochodem z nią, w dodatku bez możliwości użycia pasa bezpieczeństwa...:no:
Na szczęście uratowała mnie inna znajoma dołącząjąc do nas ze swoją siostrą i córeczką i już było fajowsko :-) M. przyjechał po nas po pracy i wróciliśmy już z nim bezpiecznie do domu. Teraz będziemy się relaksować a rano Was nadrobię:-)D
Docztałam tylko o Zołzie- dobrze, ze jest tak jak chciałaś a 1 kreska zawsze wywołuje mieszane uczucia, co nie znaczy, ze chce się baby:) Kochana, nie martw się- ja znów pierwsze dni okresu plamienia i różowy śluz:confused: Alem przebadana, to jestem spokojna. U Ciebie na pewno też jakieś normalne, niegorżne zawirowania ale konsultacja z ginem wskazana:tak:

Cześć :)
Wybaczcie że więcej z siebie dziś nie wykrzesam ale muszę odpocząć od komputera - analiza 1200 umów ubezpieczenia odmóżdżyła mnie totalnie, chyba na kilka dni...
az tyle umów, nie dziwie sie odmóżeniu
co do biegunki to sama nie wiem czy na taką od zębowa cos dawac, ważne ze dużo pije i moze biegunka przejdzie

Hej, wróciłam z nad jeziora. W średnim humorze, bo koleżanka mnie dziś zirytowała i to ostro jakieś kilkanaście razy, aż żałowałam, że pojechałam nie mówiąc już o jeździe samochodem z nią, w dodatku bez możliwości użycia pasa bezpieczeństwa...:no:

oj az tak źle było? miałaś miec miły wypad nad jezioro a trochę sie nie udał, a czym cię tak zdenerwowała jeśli można wiedzieć?

reklama
hej dziewczyny:)
wpadam tylko na chwilke
wczoraj wrocislismy z nad jezioro- bylo bardzo fajnie, odpoczelam psychicznie niesamowcie, moja przyjaciolka jest tak nieaamowita osoba, ze powinnam jej placic za to, ze moge przebywac w jej towarzystwie bo dziala na mnie mniesamowicie upsakajaca. z K juz rozmawiamy, ale dlugo byl mi po prostu obojetny taka bylam rozzlona, ale juz ok. mam nadzieje, ze bedzie dbrze. jak wczoraj wrocilismy tak od razu pojechalismy po farby i malujemy i odswiezamy mieskanko. niedosc ze upaly to jak mam chore zatoki , ale efekt mnie powala, tak ładnie sie zrobilo, ale nie wiem kiedy ja to wszytsko wysprzatam
Zolza no to mialas tracha cholero jedna a ja razem z toba przezywalam
witaj soksy, nowa kolezanko:-)
padam ze zmeczenia, buziaki

Do góry