reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

Soksy, fajne łóżko :-) :tak:

My dopiero wróciliśmy, Edis padł po drodze, obudził się przy wysiadaniu z auta, ale taki zajumany był cały czas :-) Zjadł kaszkę i po chwili wykąpaliśmy go - teraz śpi. Ja wpadłam tylko na chwilę, zaraz wracam do Męża. Upał dziś niemiłosierny, prawie 35st. było :szok: Tylko wody brakowało, to się Ediś taplał w wodzie w plastikowym wiadrze ;-)

edit. Zerknęłam na wątek zdjęciowy i przypomniało mi się, o co miałam Was pytać :-p Jakie pieluszki do pływania polecacie? Chcę kupić nad morze [nie lubię gołodupców na plaży, nawet jeśli mają tylko roczek :-p]

Ostatnia edycja:
reklama
Soksy, fajne łóżko :-) :tak:

My dopiero wróciliśmy, Edis padł po drodze, obudził się przy wysiadaniu z auta, ale taki zajumany był cały czas :-) Zjadł kaszkę i po chwili wykąpaliśmy go - teraz śpi. Ja wpadłam tylko na chwilę, zaraz wracam do Męża. Upał dziś niemiłosierny, prawie 35st. było :szok: Tylko wody brakowało, to się Ediś taplał w wodzie w plastikowym wiadrze ;-)

edit. Zerknęłam na wątek zdjęciowy i przypomniało mi się, o co miałam Was pytać :-p Jakie pieluszki do pływania polecacie? Chcę kupić nad morze [nie lubię gołodupców na plaży, nawet jeśli mają tylko roczek :-p]

ja malemu zkaldam kapielówki bez pieluchy wiec nie pomoge raz mialm jakis z hugisa ale czy byly dobre hmmm :confused:
wole kapielowki i malemu wygodniej

Witajcie :-)

Wrociłam na parę dni do domu, net śmiga aż miło więc może uda mi się choć częściowo nadrobić zaległości, bo jestem naprawdę strasznie daleko w tyle. Pogoda ostatnio piękna, Julka nie chciała wcale z baseniku wychodzić a jak chodziliśmy na plażę to z jeziora nie wychodzila prawie wcale.
Witam nową mamusię soksy...pewnie się już trochę zadomowiłaś :-)

Ja zabieram się za nadrabianie chociaż kilku ostatnich dni.

Buziaki dla Wszystkich Mam i dzidziolków :-). Postaram się być w miarę na bieżąco, przynajmniej do środy, bo potem wracam nad jezioro :-)

witam
soksy łózko fajne, u nas narazie nie ma mowy o spaniu w takim, ale napewno zapamietam ten model bo bardzo mi sie podoba i przy kupowaniu moze skusze sie na tego sprzedajacego
larvunia czyżby u Ciebie było zimno?!?!
Doris nie za dobrze Ci z tym jeziorem? tez bym sie pochlapała w wodzie, tylko wszedzie daleko

u nas znowu goraco i nawet pisac sie nie chce, oby sie troche ochłodziło i przepadało

Witajcie :-)

Ale dziwnie się czuję w domu...jednak stanowczo się wczasować :-)
Mama M....dobrze mi wiem...cieszczę się, że jest gdzie pojechać wkażdej chwili. Zdomu mam równo 100km
Larvunia, Kati...witajcie

eheheh mama matiego zimno nie ale ciepowato u mnie za oknem... nad ranem padało. Duchotę czuć w powietrzu, ale mokro wszedzie. Z psem juz rano byłam to wszystko mokre... kałuże... i słońca brak.

Doris ;-)

reklama
Hej z pracy klikam:zawstydzona/y: Ale jeszcze kilka dni i urlop...odpocznę troszkę.

U nas dosć ladnie.Rano padało i było chłodno a teraz parno się robi i słońce daje...

Miłego dnia dziewczęta.

Do góry