reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Doggi gratulacje dla kolejnej przyszłej mamusi :-)
witam wszystkie po wakacjahc

Dogulec - oh nooo!!! musze kupić wieksza baterie do komorki bo nie przyjmie takiej dawki smsow

alez bedzie przezywania znów jak nie bedzie chciał wyjsc
:-):-) gratulacje kobieto !!! zaraz lece wypaplać Michalowi to sie ucieszy !
)
Aestima - wszystkiego naj !!
oowielbiam sie z tobą "kłocic:" i zeby tylko wiecej było pomiedzy nami takich pozytywnych 

madzioolka - super ze portfel sie znalazł hehe
ah resty nie nadrobie bo cała jestem zmeczona sklejona i w ogole te bieszczady to strasznie brudzą człowieka

idę się odmoczyć
bo stópki mam jak murzyn hihi
japonki w bieszczady to super pomysł mowie wam ! 

wyjazd udał sie całkowicie, dzis dzien u rodziców, jutro krosno i wreeeeszcie kraków i back to work !!

Dogulec - oh nooo!!! musze kupić wieksza baterie do komorki bo nie przyjmie takiej dawki smsow

alez bedzie przezywania znów jak nie bedzie chciał wyjsc Aestima - wszystkiego naj !!

oowielbiam sie z tobą "kłocic:" i zeby tylko wiecej było pomiedzy nami takich pozytywnych 

madzioolka - super ze portfel sie znalazł hehe

ah resty nie nadrobie bo cała jestem zmeczona sklejona i w ogole te bieszczady to strasznie brudzą człowieka

idę się odmoczyć
bo stópki mam jak murzyn hihi 

wyjazd udał sie całkowicie, dzis dzien u rodziców, jutro krosno i wreeeeszcie kraków i back to work !!

traschka
Mama Marysi
doggi wow!!! wielkie gratulacje, pewnie pójdzecie łeb w łeb z Asinką, bo ona też jakoś w połowie marca ma termin! Oby ta ciąża była milsza od ostatniej, trzymam za to gorąco
)
soksy przeprszam, ja się chyba nawet z tobą nie przywitałam?
nadrabiam: witaj u czerwcówek:-)
Doris niefajnie z tym spaniem. U nas też kiepsko, ale nie aż tak. Marysia budzi się w nocy po kilka razy (ostatnio 2-3) ale zasypia jak się do niej podejdzie mniej więcej do połowy nocy. Potem muszę ją zabrać do nas i tak zwykle od 2, 3 śpi ze mną a Marcin ląduje na kanapie. Wiem, że powinnam coś z tym zrobić, ale wierz mi że nie mam na to siły. Perspektywa nieprzespanych kilku nocy w ramach krótkiej nocnej resocjalizaji mnie przeraża. ja ogólnie mało siły mam na wszystko i z reguły śpię z Marysią w ciągu dnia. Jakbym jeszcze nocy nie przespała to byłoby po mnie. Może po powrocie z wakacji znjadę na to więcej siły.
marta ale super, że widzisz postępy! Wiele mądrych rzeczy można wyczytać w takich poradnikach. Z reguły czyta się te na pierwsze miesiące życia a potem to już jak leci... z różnym skutkiem. I cieszę się ogromnie, że widzę cię w lepszej forme
dzieki za gratki, nie ukrywam że jestem straszliwie dumna, bo zdawałam przed międzynarodową komisją, babki z Danii i Belgii które kształciły się w Japonii u samego pana Suzuki
Teraz czekam na list gratuayjny z Londynu haha
soksy przeprszam, ja się chyba nawet z tobą nie przywitałam?
nadrabiam: witaj u czerwcówek:-) Doris niefajnie z tym spaniem. U nas też kiepsko, ale nie aż tak. Marysia budzi się w nocy po kilka razy (ostatnio 2-3) ale zasypia jak się do niej podejdzie mniej więcej do połowy nocy. Potem muszę ją zabrać do nas i tak zwykle od 2, 3 śpi ze mną a Marcin ląduje na kanapie. Wiem, że powinnam coś z tym zrobić, ale wierz mi że nie mam na to siły. Perspektywa nieprzespanych kilku nocy w ramach krótkiej nocnej resocjalizaji mnie przeraża. ja ogólnie mało siły mam na wszystko i z reguły śpię z Marysią w ciągu dnia. Jakbym jeszcze nocy nie przespała to byłoby po mnie. Może po powrocie z wakacji znjadę na to więcej siły.
marta ale super, że widzisz postępy! Wiele mądrych rzeczy można wyczytać w takich poradnikach. Z reguły czyta się te na pierwsze miesiące życia a potem to już jak leci... z różnym skutkiem. I cieszę się ogromnie, że widzę cię w lepszej forme
dzieki za gratki, nie ukrywam że jestem straszliwie dumna, bo zdawałam przed międzynarodową komisją, babki z Danii i Belgii które kształciły się w Japonii u samego pana Suzuki

forever_young
Niemłoda mama Młodej
Doggi - gratuluję zaszczytnego 3 miejsca
Masz termin podobnie jak Asinka85
To niepoimprezujesz na weselichu 
Masz termin podobnie jak Asinka85
To niepoimprezujesz na weselichu 
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Myślisz Doggi, że się nikt nie domyśli gdy nie będziesz szaleć ? 

Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Hejka 
Dopiero siadłam na tyłku, cały dzień na nogach a Maja nie uznaje taty...
nawet pieluchy nie daje zmienić T, tylko ja się liczę...
Kati ciastka z lidla takie:

Dziś poszłam po kolejną paczkę i okazało się że nie tylko mi smakują - nie było już ani sztuki kawowych, wszystkie pozostałe smaki leżały a tych niet...
Mrsmoon u nas jest dokładnie to samo - z T nawet za rękę chodzić nie chce a to jest coś co ostatnio uwielbia więc przychodzi do mnie bierze mnie za rękę i prowadzi gdzie chce iść, mimo że sama już ładnie chodzi, to jednak z mamą jest ciekawiej... już do tego doszło że nie mogę się spokojnie wysikać bo jest istna histeria pod drzwiami... myślę że to przez to że nie ma mnie na co dzień więc jak teraz zobaczyła że jestem od rana do wieczora tylko dla Niej to korzysta na całego i nie ma opcji żeby pobawiła się choć chwilę z T jak ja też jestem, zero zainteresowania tatą... T będzie miał przerąbane po urlopie... a u Was to pewnie wynika z tego że Maja jest cały czas z Tobą i tylko taki system uznaje...
Martadelka co Cię takie doły nawiedzają? co się dzieje??? kiedy urlop???
A ja zauważyłam że u nas od "nie wolno" znacznie lepiej działa pokazywanie zniesmaczenie albo wręcz obrzydzenia czymś co Maję akurat zainteresuje a jest to nie po mojej myśli - mówię "fee" albo "a po co ci to, to niedobre" wykrzywiam minę i kręcę głową. Np do tej pory jak znalazła jakiegoś śmiecia (mimo że często odkurzam ale np w kuchni często coś spada z blatu) a ja od razu naskakiwałam żeby mi oddała to było to zaproszenie do ucieczki albo do szybkie połknięcia i jeszcze większej radochy a teraz ładnie mi wszystko oddaje
Forever bo Krysia to jest ogólnie dziecko poza wszelkimi schematami mam wrażenie, w pozytywnym sensie rzecz jasna
Dziewczyny tak czytam i chyba trzeba przeczekać ten okres (łatwo powiedzieć co ;-)) - histerie i wiszenie na mamie...
Soksy co Ty piszesz - uraz kręgosłupa??? i jak się teść czuje, co mówią lekarze???
Doggi no co Ty??? GRATULACJE moje przeogromne!!!!

super nowina
to życzę spokojnej ciąży, a na pewno spokojniejszej niż z Olą
no i żebyś doczekała się zdrowiutkiego i pięknego chłopczyka - wymarzonego Leonidaska

A kiedy ślubujecie bo nie pamiętam??
Dopiero siadłam na tyłku, cały dzień na nogach a Maja nie uznaje taty...
nawet pieluchy nie daje zmienić T, tylko ja się liczę...Kati ciastka z lidla takie:

Dziś poszłam po kolejną paczkę i okazało się że nie tylko mi smakują - nie było już ani sztuki kawowych, wszystkie pozostałe smaki leżały a tych niet...
Mrsmoon u nas jest dokładnie to samo - z T nawet za rękę chodzić nie chce a to jest coś co ostatnio uwielbia więc przychodzi do mnie bierze mnie za rękę i prowadzi gdzie chce iść, mimo że sama już ładnie chodzi, to jednak z mamą jest ciekawiej... już do tego doszło że nie mogę się spokojnie wysikać bo jest istna histeria pod drzwiami... myślę że to przez to że nie ma mnie na co dzień więc jak teraz zobaczyła że jestem od rana do wieczora tylko dla Niej to korzysta na całego i nie ma opcji żeby pobawiła się choć chwilę z T jak ja też jestem, zero zainteresowania tatą... T będzie miał przerąbane po urlopie... a u Was to pewnie wynika z tego że Maja jest cały czas z Tobą i tylko taki system uznaje...
Martadelka co Cię takie doły nawiedzają? co się dzieje??? kiedy urlop???
A ja zauważyłam że u nas od "nie wolno" znacznie lepiej działa pokazywanie zniesmaczenie albo wręcz obrzydzenia czymś co Maję akurat zainteresuje a jest to nie po mojej myśli - mówię "fee" albo "a po co ci to, to niedobre" wykrzywiam minę i kręcę głową. Np do tej pory jak znalazła jakiegoś śmiecia (mimo że często odkurzam ale np w kuchni często coś spada z blatu) a ja od razu naskakiwałam żeby mi oddała to było to zaproszenie do ucieczki albo do szybkie połknięcia i jeszcze większej radochy a teraz ładnie mi wszystko oddaje
Forever bo Krysia to jest ogólnie dziecko poza wszelkimi schematami mam wrażenie, w pozytywnym sensie rzecz jasna
Dziewczyny tak czytam i chyba trzeba przeczekać ten okres (łatwo powiedzieć co ;-)) - histerie i wiszenie na mamie...
Soksy co Ty piszesz - uraz kręgosłupa??? i jak się teść czuje, co mówią lekarze???
Doggi no co Ty??? GRATULACJE moje przeogromne!!!!
reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
no drogie dziewczęta 3 pierwsze miejsca przyszłych mamuś mamy obstawione która kolejna? :-)
:-)
ironia witam po wakacjach
:-)ironia witam po wakacjach