Hejka

Dopiero siadłam na tyłku, cały dzień na nogach a Maja nie uznaje taty...

nawet pieluchy nie daje zmienić T, tylko ja się liczę...
Kati ciastka z lidla takie:

Dziś poszłam po kolejną paczkę i okazało się że nie tylko mi smakują - nie było już ani sztuki kawowych, wszystkie pozostałe smaki leżały a tych niet...
Mrsmoon u nas jest dokładnie to samo - z T nawet za rękę chodzić nie chce a to jest coś co ostatnio uwielbia więc przychodzi do mnie bierze mnie za rękę i prowadzi gdzie chce iść, mimo że sama już ładnie chodzi, to jednak z mamą jest ciekawiej... już do tego doszło że nie mogę się spokojnie wysikać bo jest istna histeria pod drzwiami... myślę że to przez to że nie ma mnie na co dzień więc jak teraz zobaczyła że jestem od rana do wieczora tylko dla Niej to korzysta na całego i nie ma opcji żeby pobawiła się choć chwilę z T jak ja też jestem, zero zainteresowania tatą... T będzie miał przerąbane po urlopie... a u Was to pewnie wynika z tego że Maja jest cały czas z Tobą i tylko taki system uznaje...
Martadelka co Cię takie doły nawiedzają? co się dzieje??? kiedy urlop???
A ja zauważyłam że u nas od "nie wolno" znacznie lepiej działa pokazywanie zniesmaczenie albo wręcz obrzydzenia czymś co Maję akurat zainteresuje a jest to nie po mojej myśli - mówię "fee" albo "a po co ci to, to niedobre" wykrzywiam minę i kręcę głową. Np do tej pory jak znalazła jakiegoś śmiecia (mimo że często odkurzam ale np w kuchni często coś spada z blatu) a ja od razu naskakiwałam żeby mi oddała to było to zaproszenie do ucieczki albo do szybkie połknięcia i jeszcze większej radochy a teraz ładnie mi wszystko oddaje
Forever bo Krysia to jest ogólnie dziecko poza wszelkimi schematami mam wrażenie, w pozytywnym sensie rzecz jasna
Dziewczyny tak czytam i chyba trzeba przeczekać ten okres (łatwo powiedzieć co ;-)) - histerie i wiszenie na mamie...
Soksy co Ty piszesz - uraz kręgosłupa??? i jak się teść czuje, co mówią lekarze???
Doggi no co Ty??? GRATULACJE moje przeogromne!!!!

super nowina

to życzę spokojnej ciąży, a na pewno spokojniejszej niż z Olą

no i żebyś doczekała się zdrowiutkiego i pięknego chłopczyka - wymarzonego Leonidaska

A kiedy ślubujecie bo nie pamiętam??