reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hejka :)

Soksy co Ty piszesz - uraz kręgosłupa??? i jak się teść czuje, co mówią lekarze???

wlasnie wrocilam ze szpitala po kolejnych badaniach stwierdzili pęknięcie jakiejś blaszki miedyz kregiem a kręgosłupem jutro go na Poznań przewożą i zobaczymy co dalej.

Doggi graulacje !

dobrej nocy zycze wszytskim jutro nie bede wam juz zamulac

Dogiiiii WOW! GRATULACJE :-D ale superaśko bedziecie z Asinka na marcówkach :-)
Aestima ja dużo rzeczy na instynkt biore i na razie wychodzi na plus :-)
Soksy ty niedobra synowo ;-) jak teść? wiem coś o tym bo mój tata spadł z pomostu i też miał kręgi złamane - operacja, rehabilitacja ale jest ok :-) w listopadzie bedzie 3 lata i śmiga za małym bez problemów :-) tego teściowi twojemu życzę
Marta fajnie cie widzieć w lepszym nastroju :-) buziakol przeogromny :-D
Doris u nas było kilka super nocy a teraz znów płacz i pobudki po 2-3 razy dolne 2-ki!!! ale takich cyrków nie mamy - współczuje kochana
Ironia witaj po urlopku :-) ale ci tych Bieszczadów zazdroszczę - kocham niezmiennie Bieszczady i kochać bedę :-D
Traschka wcale ci sie nie dziwię, ale już lada moment nabierzesz sił - ty juz jesteś w 16-stym tygodniu!!! Wow ale ten czas leci!
Madzioolka dzieki poszukam tych łakoci. :-)
A co do Majki - Mateusz ma to samo jak zaczynam urlop potem już sie przyzwyczai i jest normalnie a dziś np tylko tulił sie wieczorem do M. i mówił tata tata tak troche po swojemu ale cieszył sie że mu wychodzi :-) i tulił sie wtedy do M. i go głaskał po buzi :-) urocze to było :-)

Doggi, wreszcie jesteś, gratki!!!!!!!!!!!!!!!:-D :-) Ale suuuuper!

Ja właśnie wróciłam wkurzona ze sklepu- kupiłam dziecku zabawkę a działa tylko w sklepie- w domu niet a w sklepie tak i pani z M., który pojechał rekalmować nawet na dwór przed sklep wychodziła i tam też działała a w drodze do domu już nie! Babki miały ubaw, bo M. 3 razy się z nią wracał... Za każdym razem działała w sklepie a w drodze do domu już nie... I kuźwa mamy niedziałającą zabawkę za 4 dyszki:no:

w dodatku wczoraj na podpisaniu umowy babka zapomniała o 3 dokumentach i powtórka z rozrywki... Z dobrych wieści- moze się uda w pt. mieć klucze...
Tylko o sobie, ale padam na tzw. twarz
Martuś:* trzymaj się!
Ironia, hejka, dobrze, że jesteś! Brakowało mi tu dyskusji ( nie kłótni) z Tobą:-D

Cześć dziewczynki

Doggi wielkie gratki:) Chyba lepiej tak z zaskoczenia bo pewnie jeszcze byście się nie zdecydowali a tak będziesz miała jedno za drugim i po sprawie:tak:Fajnieee

Who's next ?? :biggrin2::biggrin2:

Madzioolka czad z tym portfelem ,że się trafił ktoś łaskawy i odesłał go Wam inny mógłby olać temat kasę wyjąć i gumkę a portfel wywalić.

Ironia witaj po urlopie.

Doris
biedna Ty z tym spaniem Julii.Moja całe szczęście nocki przesypia calutkie.Ile razy mówiłam już ,że zazdroszcze Ci nadmorskiego klimatu i tych Waszych częstych wypadów nad jezioro??

Madzioolka ale szczujesz tymi ciastkami!!Uwielbiam zakupy w lidlu i na pewno przy kolejnej okazji je zakupię!!! :tak::tak:

Widzę ,że dzisiaj na tapecie temat dręcząco jęczący:biggrin2: Czytam te Wasze przeboje i tak jakbym słyszała wszystko to co się dzieje u mnie w domu od 2-3 tyg.Moje dziecko ciągle chce na ręce i tylko "mama".Jak tylko mój D chce ją np nakarmić a ja w tym czasie uciekam z pokoju jest mega histeria.To chyba normalne na tym etapie rozwojowym skoro każda z nas się zmaga z podobnym problemem.Musimy to przetrwać a dzieciaczki nam za jakiś czas wynagrodzą to spokojem i posłuszeństwem :tak::tak:
Do mnie przyjechała rodzinka:brat z żoną i trójką dzieci mamy w domu "szaleństwo"Wczoraj wyszliśmy sobie na rynek i jak już Wam wspominałam moja Gracka nie ma problemu ze spaniem.Jak kładę ją ok 21 tak śpi do 6-7 rano bez przerw.Ale jak to jest jak tylko gdzieś wyjdziemy z domu z moim D i moja mama z nią zostaje ona chyba wyczuwa to instynktownie bo budzi się i krzyczy w niebogłosy wręcz wpada w histerię i nie można jej uspokoić.Jak ja jestem w domu codziennie to raczej się to nie zdarza a jeśli zdarzy jej się i obudzi się to dostanie smoczka i spi do rana.Myślicie ,że dziecko może takie wyjścia nocne mamy wyczuwać??Bo taka histeria zdarzała się w nocy mojej mamie kilka razy jak z nią została.

reklama
forever ja w sumie baaardzo rzadko piję więc nikogo to nie zdziwi :pP

madzioolka dziękuję, Leonidas musi być a jak nie to może tym razem T zgodzi się na Antosię :p ślubujemy 8 września :) już za miesiąc ślub part II :)

kati jaja jak nic Asinka ma na 14 marca a ja na 13 marca ;) Tak jak przy Tymim i Oli jeden dzień poślizgu ;)

katamisz my byliśmy zdecydowani ale mieliśmy zacząć starania we wrześniu po naszym kościelnym ślubie ;)

Aestima cieszę się że cieszysz się z mego powrotu :))

A teraz dobranocka :) zdycham :p :)

Do góry