• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

witam sie, witam
my juz po długim spacerku, tak fajnie rano było, tak rześko ze az miło wyjść, ale słońce juz nadrabia i pewnie znowu bedzie gorac...

traschka, Madzioolka tulam i oby kolejne noce były spokojniejsze
u nas ostatnio noc o jakich mozna marzyć, nacieszyc sie nie moge, dziś Mati obudził sie o 4:30 dałam mu smoka, połozyłam, powiercił się troche i padł dalej spac, kocham takie pzrespane noce

Doggi to poszalałaś z ta maskara, oby efekty były super

marta z ciebie taki malarz? na jaki kolor malujesz?

zołza daj znac później jak po wizycie?

musze pomyslec o jakims obiedzie dla mnie i dla Matiego i czekac na mojego G. w końcu jutro przyjezdza, po 1,5 tygodnia niebycia w domu

reklama
witam sie, witam
my juz po długim spacerku, tak fajnie rano było, tak rześko ze az miło wyjść, ale słońce juz nadrabia i pewnie znowu bedzie gorac...

hahahha jak słyszę słowo rześko to śmniać mi się chce.... za sprawą mojego męża, któremu zawsze zimą jest rześko :P I jak jest zimą -20stopni on chodzi w krótkim rękawku i na to kurtke zakłada i mówi że jest mu fajnie rześko i tak może wychodzić na dwór :p hahahahahahahhahaah

my właśnie z Oli wróciłyśmy z szybkiej wyprawy do rossmanna po duperelki :)

Heja!!
Kurka 2 dni mnie tu nie było, a tu takie nowości :-D
Doggi ogromne gratulację z powodu zajęcia zaszczytnego 3 miejsca :-D:-D Dostałaś ode mnie smsa?? I faktycznie powtórka z rozrywki :*
Madzioolka, Trasia u mnie też ciężka noc... Tymek obudził się o 2 z mega płaczem, ale u nas gorączka :-( Tymek wczoraj miał 38, a dzisiaj od rana 38,5 i po południu idziemy do lekarza. Może to 3 dniówka albo od zębów... A mieliśmy iść dzisiaj na basen.

witam sie
dzis zlozylismy łóżko małego jest zachwycony i juz na nim spi :) ciekawa jestem jak bedzie w nocy :confused::confused:

doggi niezla cena ale chyba ja wole swoje rzesy niz dac 200 zł :P

u nas jakos dziwnie zeby wyszly bo maly ma na dole dwie jedynki i wyszła mu teraz chyba piątka albo czwórka a na górze ma jedynki i dwójki i wychodza mu trójki i czwórki ....

asinka kuurde sorry że nie odpisałam (oczywiście dostałam esa) ale sie zamuliłam (już ciąża uderza do glowy) i zapomnialam zapłacić za telefon :( i mi kurde wyłączyli na waksach jak byłam ;((( i się jakoś nie moge wybrac do playa żeby ogarnąc to :PP i dałam kolejnej lipy i nie odebrałam od ciebie telefonu, bo ja jako moronka wyłączam głos na noc i często zapominam włączyć go a tel był na górze ja na dole w kuchni i teraz dopiero zobaczyłam że ddzwoniłam i weszłam żeby błagać cię o wybaczenie !!!!!!! ;) z tym terminiem nizły numer :) Ja ostatni @ miałam 08 Czerwca więc dzień przed tobą, hahahah perfect timing ;)

soksy​ troszkę rozpusty nigdy nie zaszkodzi, a kto porozpieszcza cię lepiej niż ty sama :) moje motto :)

Doggi nic się nie stało, a z tym dzwonieniem, to Tymek do Ciebie dzwonił, więc nic się nie stało, że nie odebrałaś, bo z Nim to byś sobie raczej nie porozmawiała :-D I pięknie trafiłyśmy z terminami :-) będziemy się razem męczyć hahahaha

hahahah widzę że tymek tak jak Olka telefony ogarnia ;) Ola potrafi takie rzeczy włączyć na moim telefonie których ja nie optrafię, baaa nie wiedziałam o ich istenieniu :PP Spoko asinka​ znając życie ja przenoszę znów o tydzień, bo co se będę żałować :P

Tymek tak opanowuje laptopa :-) dzięki Niemu poznałam co znaczą niektóre tajemnicze guziki :-D A może teraz będzie inaczej... Musi być, bo Ty liczysz na Leonidasa, a ja na Ninę :-)

Hej dziewczyny!

NIe było mnie znów, echhh wakacje i org ślubowania... :)

U nas spoko. Piszę tylko żeby powiedzieć Wam, że kolejna czerwcowa mama będzie miała smrodka dzieciątka ;) I wychodzi na to, że to ja ;) Zrobiłam 3 testy, 3 dni z rzędu i każdy pokazał jedno DOGGI JESTEŚ W CIĄŻY
:) :P bez starania!!!!! hehe :) wg moich obliczeń termin mam na 13 Marca 2013... Piszę to narazie tylko Wam, bo lekarza mam w przyszłym tygodniu dopiero i do tego czasu nikomu nie mówimy, ale Wam musiałam powiedzieć :))

Przepraszam ze tak tylko o sobie ale nie mam cholera kiedy nadrobić porządków w domu a co dopiero forum :(((

serdeczne gratulacje

dawno mnie tu nie było :zawstydzona/y: przepraszam.
U nas póki co ok ale bacznie młodego obserwuję...
A odnośnie nocy: śpi do ok 2-giej i budzi się na flachę (150 3R) i spi do ok 6-tej i znów flacha (150 3R) i wiecie martwię się, bo on ewidentnie głodny a w dzień je normalnie nie powinien być głodny ... Czy którejś z Was dzieci jeszcze jedzą w nocy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry