reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

witam sie, witam
my juz po długim spacerku, tak fajnie rano było, tak rześko ze az miło wyjść, ale słońce juz nadrabia i pewnie znowu bedzie gorac...

traschka, Madzioolka tulam i oby kolejne noce były spokojniejsze
u nas ostatnio noc o jakich mozna marzyć, nacieszyc sie nie moge, dziś Mati obudził sie o 4:30 dałam mu smoka, połozyłam, powiercił się troche i padł dalej spac, kocham takie pzrespane noce

Doggi to poszalałaś z ta maskara, oby efekty były super

marta z ciebie taki malarz? na jaki kolor malujesz?

zołza daj znac później jak po wizycie?

musze pomyslec o jakims obiedzie dla mnie i dla Matiego i czekac na mojego G. w końcu jutro przyjezdza, po 1,5 tygodnia niebycia w domu

reklama
witam sie, witam
my juz po długim spacerku, tak fajnie rano było, tak rześko ze az miło wyjść, ale słońce juz nadrabia i pewnie znowu bedzie gorac...

hahahha jak słyszę słowo rześko to śmniać mi się chce.... za sprawą mojego męża, któremu zawsze zimą jest rześko :p I jak jest zimą -20stopni on chodzi w krótkim rękawku i na to kurtke zakłada i mówi że jest mu fajnie rześko i tak może wychodzić na dwór :p hahahahahahahhahaah

my właśnie z Oli wróciłyśmy z szybkiej wyprawy do rossmanna po duperelki :)

Heja!!
Kurka 2 dni mnie tu nie było, a tu takie nowości :-D
Doggi ogromne gratulację z powodu zajęcia zaszczytnego 3 miejsca :-D:-D Dostałaś ode mnie smsa?? I faktycznie powtórka z rozrywki :*
Madzioolka, Trasia u mnie też ciężka noc... Tymek obudził się o 2 z mega płaczem, ale u nas gorączka :-( Tymek wczoraj miał 38, a dzisiaj od rana 38,5 i po południu idziemy do lekarza. Może to 3 dniówka albo od zębów... A mieliśmy iść dzisiaj na basen.

witam sie
dzis zlozylismy łóżko małego jest zachwycony i juz na nim spi :) ciekawa jestem jak bedzie w nocy :confused::confused:

doggi niezla cena ale chyba ja wole swoje rzesy niz dac 200 zł :p

u nas jakos dziwnie zeby wyszly bo maly ma na dole dwie jedynki i wyszła mu teraz chyba piątka albo czwórka a na górze ma jedynki i dwójki i wychodza mu trójki i czwórki ....

asinka kuurde sorry że nie odpisałam (oczywiście dostałam esa) ale sie zamuliłam (już ciąża uderza do glowy) i zapomnialam zapłacić za telefon :( i mi kurde wyłączyli na waksach jak byłam ;((( i się jakoś nie moge wybrac do playa żeby ogarnąc to :pP i dałam kolejnej lipy i nie odebrałam od ciebie telefonu, bo ja jako moronka wyłączam głos na noc i często zapominam włączyć go a tel był na górze ja na dole w kuchni i teraz dopiero zobaczyłam że ddzwoniłam i weszłam żeby błagać cię o wybaczenie !!!!!!! ;) z tym terminiem nizły numer :) Ja ostatni @ miałam 08 Czerwca więc dzień przed tobą, hahahah perfect timing ;)

soksy​ troszkę rozpusty nigdy nie zaszkodzi, a kto porozpieszcza cię lepiej niż ty sama :) moje motto :)

Doggi nic się nie stało, a z tym dzwonieniem, to Tymek do Ciebie dzwonił, więc nic się nie stało, że nie odebrałaś, bo z Nim to byś sobie raczej nie porozmawiała :-D I pięknie trafiłyśmy z terminami :-) będziemy się razem męczyć hahahaha

hahahah widzę że tymek tak jak Olka telefony ogarnia ;) Ola potrafi takie rzeczy włączyć na moim telefonie których ja nie optrafię, baaa nie wiedziałam o ich istenieniu :pP Spoko asinka​ znając życie ja przenoszę znów o tydzień, bo co se będę żałować :p

Tymek tak opanowuje laptopa :-) dzięki Niemu poznałam co znaczą niektóre tajemnicze guziki :-D A może teraz będzie inaczej... Musi być, bo Ty liczysz na Leonidasa, a ja na Ninę :-)

Hej dziewczyny!

NIe było mnie znów, echhh wakacje i org ślubowania... :)

U nas spoko. Piszę tylko żeby powiedzieć Wam, że kolejna czerwcowa mama będzie miała smrodka dzieciątka ;) I wychodzi na to, że to ja ;) Zrobiłam 3 testy, 3 dni z rzędu i każdy pokazał jedno DOGGI JESTEŚ W CIĄŻY
:) :p bez starania!!!!! hehe :) wg moich obliczeń termin mam na 13 Marca 2013... Piszę to narazie tylko Wam, bo lekarza mam w przyszłym tygodniu dopiero i do tego czasu nikomu nie mówimy, ale Wam musiałam powiedzieć :))

Przepraszam ze tak tylko o sobie ale nie mam cholera kiedy nadrobić porządków w domu a co dopiero forum :(((

serdeczne gratulacje

dawno mnie tu nie było :zawstydzona/y: przepraszam.
U nas póki co ok ale bacznie młodego obserwuję...
A odnośnie nocy: śpi do ok 2-giej i budzi się na flachę (150 3R) i spi do ok 6-tej i znów flacha (150 3R) i wiecie martwię się, bo on ewidentnie głodny a w dzień je normalnie nie powinien być głodny ... Czy którejś z Was dzieci jeszcze jedzą w nocy?

reklama
Do góry