reklama

Czerwiec 2011

Aestima - tak podejrzewam, że te pobranie no i obudziła sie baardzo wcześnie...:baffled:
Kati83 - moja Mama wymyślia...:baffled: Żeby to z myśleniem choć miała coś wspólnego... :eek:
A mi jak na złość spać się nie chce, odwaliłam parę bardzo zaległych maili.

reklama
dzis ja peirwsza i nawet juz spacer zaliczylismy:)
lecezaraz po warzywa na ogrod gotowac obiad.
kati musze kupic tesandaly bo te co miala sie rozwalily a u nas ciagle bardzoooo cieplo i sucho a jej wiecznie w stopy goraco.kupie rozmiar wieksze, bedzie miala na wiosne
mamy zlobkowe, lzy mi staja jak czytm to co piszecie, ja pamietam jak oddalam dominisie w wieku2 lat i 2 mcy do przedszkola- ale wyłam. przesyam wam duzo usmiechu

Heja Bąbel wysłany do żłobka z tatusiem :) czekam na raport :)

o matko ale trzeba było sie zorganizować :-D normalnie perfekcyjna pani domu hahaa

forever - Benio jest w grupie środkowej..jest 25 dzieci i posrod nich tylko 6 nowych, Benio jest najmłodszy w grupie ;-) także ma niezłą szkołę życia :)

u nas ogólnie dzien wygladał tak

6.30 pobudka, robie sniadanie dla wszystkich,
jemy ubieramy sie i wychodzimy
od 7,30-12,30 beni w złobku ja wtedy pracuje
potem zakupy i do domku - szybki spacer wkoło bloku żeby sie przewietrzył kaszka i lulu
potem szybka pobudka i dawaj na stance bo junkers montowali
pozniej zakupy ok 18
pod blokiem pełno dzieci wiec znow bieganina za rowerami i tak do 19,30
kąpiel kolacyjka i lulu :-):-)

wlasnie mam raport :)

w samochodzi Beni śpiewał, bez problemu się przebrał i poszedł za rączkę pod salę - ale niestety jak opiekunka wyszła zorientował się że będzie musiał tam zostać i zaczął płakać :-(:-(

chyba lepiej że go michal odwozi do złobka bo ja to bym chyba go z powrotem do domu wzieła :zawstydzona/y::-(

o 11 zadzwonię sprawdzić jak sobie radzi i czy nie trzeba wcześniej go odebrac a jak nie to przed 12 będę koczować i czekać aż sobie zje :-D

Witam z rana kobietki

marta ty juz po spacerze? :szok: to pieknie zoorganizowana jestes, ja dopiero śniadanie kończe przed bb i dopiero bedziemy sie zbierac do wyjscia

ironia osz ty perfekcyjna pani domu, jeszcze program w tvn odbierzesz rozenkowej :-)
tez czekam na raport jak Beni

kati witaj owocnej pracy :-)

forever, mrsmoon, zołza trzymam mocno &&&&&&& i wierze ze dzis z dzieciakami bedzie ok, a was mocno tulam - moze za jakis niedługi czas bedzie ok i sie przyzwyczaicie, choć przyznaje ze gdyby Mati szedł do żłobka to pewnie tak samo by u mnie było, a ze ja jeszcze łzawa jestem i byle co mnie wzrusza to nawet tego sobie nie chce wyobrażac....

edit
ironia na pewno bedzie ok, aż do 12

Ostatnia edycja:
hejka
dziewuszki (zołzik - tulam mocno, takie życie, trzeba się spiąc i iść dalej, po drodze popłakać, będzie dobrze kochana! forever- o kurcze to miałaś mocny pierwszy dzień, Krysiulek tak płakała? dziś musi być lepiej, i Twoja Mama..., powodzenia z ogarnianiem spraw zawodowych, moon- tulam również mocno! płacz pomaga ale nie w drodze powrotnej - nie! uważaj na siebie, ironia - codziennie taki spacerekto wyobraź sobie jakie poslady będziesz miała:-), Aestima - super, że Jesteś tak zadowlona z pierwszego dnia pracy, to cudowne uczucie:-)) gratuluje Waszym dzieciaczkom pierwszego przeżytego dnia w żłobku:tak: każde dało radę na swój sposób, choć wiem, że łatwo nie było... Przez Was mi też przypomniał się pierwszy dzień pracy (Emilka miała 6,5m-ca), oddanie na 7godz do dziadków, cały grudzień płakałam:-( także rozumiem Was doskonale!!! Kochane trzymam za Was i dzieciaczki ogromniaste kciuki, dziś drugi dzień, powodzenia!!!

Hej dziewczyny. Totalnie nie jestem w stanie ogarniać tematów... zresztą wiecie.
Trzymam kciuki za wszystkie żłobkowe!!!

a ...
piszę do Was, z reklamą.

Mój brat na gwałtu rety potrzebuje zarobić 300 zł. (w sumie)I szuka małych zleceń. I - próbuje zarobić czymś, w czym jest dobry - czyli na montowaniu filmików z filmików i zdjęć. Muszę przyznac, ze tak mało sobie liczy za roboczo-godzinę, że stwierdziłam, ze go Wam zareklamuję - bo moze np chcecie FILMIK z URODZIN albo coś w ten deseń. Niestety jako żem siostra, to jestem na końcu kolejki, ale robi mi filmik pt "rok z życia bliźniaków" (mi robi za 20zł ;));)

na zachętę podesłał mi 2 linki :
Grafika dla jakiejś firmy - na stronę banerek (chyba za 30zł.. ale nie pamiętam)
Intro dla TheRozmarzona24 - YouTube

I filmik ślubny (taki na wesele) (to chyba 50zł):
Marta i Krzyś - film weselny (wersja rozszerzona) - YouTube

Jeśli macie ochotę na taki filmik, albo znacie kogoś, kto chciałby aby mu coś z tego tematu zrobić, to bardzo Kubę polecam :)

o. i jeszcze kontakt. zapomniałabym..:
GG: 44217238
Mail: szwagierfiction@gmail.com

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry