Aestima
Fanka BB :)
Forever, cieszę się, że dzisiaj w lepszym nastroju i Mloda Dama lepiej zniosła żłobkowanie. Ael, ale, piszesz o "niegrzecznym" chłopcu a powiem Ci, że i mój Mieś mógłby podobnie się zachować... kurcze, to są maluszki i to nie o grzeczność chodzi a temperament. Miesio ostatnio swojego nowego Dawidka chciał przystulić i z takim impetem się do tego zabrał, że przewalił go na podłogę
On jest b. żywiołowy. a i do cudzej torby zdarzy się mu zaglądnąć, bo wszystko go ciekawi a przecież nie zna jeszcze reguł panujących w społeczeństwie tak dobrze jak dorośli! Wiem, że młoda Dama ma spokojniejszą naturę, więc rozumiem, że się dziwisz, ale dzieci są różne i różnie też na nowe wydarzenia- tu żłobek reaguja... Mój Miesio mógłby zachować się tak jak ten chłopiec, chociaż przecież z niego grzeczny chłopczyk jest na ogół
Wiecie, że nauczyłam go odkładać ksiażeczki na półkę i po czytaniu zawsze sprząta??? to hit tego tygodnia!
Zo, bidulko, z każdym dniem będzie Ci łatwiej!!!! A ile Ediś będzie w żłobku h docelowo??? Cieszę się, że Mały znosi dzielnie!!!
Mrsmooon, a u Was? czy przegapiłam relację???? Zaraz się cofnę...
Ironia, i jak tam odbiór Beniuszka?
Madzioolka, jak to wody nie będziecie mieć do czwartku
omg! umarłabym!!
A u nas Miesio dzisiaj płakał jak wyszłam, mimo, że z nianią był M... Ale potem się uspokoił i jak przyszłam był wesoły. Jutro idę na 11, M. też wychodzi, więc będą sami... Ale nasza niania fajna i ciepła dziewczyna- na pewno sobie poradzą!!
Miesio ją lubi i mówi " ciocia"
On jest b. żywiołowy. a i do cudzej torby zdarzy się mu zaglądnąć, bo wszystko go ciekawi a przecież nie zna jeszcze reguł panujących w społeczeństwie tak dobrze jak dorośli! Wiem, że młoda Dama ma spokojniejszą naturę, więc rozumiem, że się dziwisz, ale dzieci są różne i różnie też na nowe wydarzenia- tu żłobek reaguja... Mój Miesio mógłby zachować się tak jak ten chłopiec, chociaż przecież z niego grzeczny chłopczyk jest na ogół
Wiecie, że nauczyłam go odkładać ksiażeczki na półkę i po czytaniu zawsze sprząta??? to hit tego tygodnia!Zo, bidulko, z każdym dniem będzie Ci łatwiej!!!! A ile Ediś będzie w żłobku h docelowo??? Cieszę się, że Mały znosi dzielnie!!!
Mrsmooon, a u Was? czy przegapiłam relację???? Zaraz się cofnę...
Ironia, i jak tam odbiór Beniuszka?
Madzioolka, jak to wody nie będziecie mieć do czwartku
omg! umarłabym!!A u nas Miesio dzisiaj płakał jak wyszłam, mimo, że z nianią był M... Ale potem się uspokoił i jak przyszłam był wesoły. Jutro idę na 11, M. też wychodzi, więc będą sami... Ale nasza niania fajna i ciepła dziewczyna- na pewno sobie poradzą!!
Ostatnia edycja:

)
) i kasza na wodzie była mimo, że swoje mm przyniosłam - to miałam wrażenie sierocińca...
, patrzę też na koleżanki i kolegów z grupy - ale to jest naprawdę wyjątkowe indywiduum, zresztą po minach pań widać że lekko już nie jest. Powiedziałabym co najmniej o ADHD....Wywalenie przy przytuleniu jest b. urocze, taki wypadek przy pracy, tamtem ma po prostu diabła - nie diabełka jak czasem Młoda jak kombinuje co by tu zrobić nowego
- w oczach....