Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
obawiam się ze w najbliszym czasie tak już będzie i bede musiała sie przestawic na chłodniejsze dni, choć podobno od soboty ma byc znowu piekna i ciepła pogoda, zobaczymy czy prognozy sie sprawdza
Zo, bidulko, z każdym dniem będzie Ci łatwiej!!!! A ile Ediś będzie w żłobku h docelowo??? Cieszę się, że Mały znosi dzielnie!!!
Zamarłam. Gul mi stanął w gardle, ale postanowiłam się trzymać. Powiedziałam Edgarkowi, że teraz wyjdę, on się pobawi, a ja wrócę na obiadek. Powiedziałam "papa", a on: "Nie." Powtórzyłam więc, a on: "Nie." Myślałam, że pęknę, resztkami sił dałam mu buziaka, wstałam i wyszłam, robiąc papa. Zaczął delikatnie płakać, ale podeszła do niego jakaś opiekunka, więc wyszłam, mówiąc tylko jednej z pań, że małego lepiej zabawić, niż wziąć na ręce i że uciekam, bo się zaraz sama rozryczę. Jak powiedziałam, tak zrobiłam. K-wa, ryczałam całą drogę do domu [bez wózka zajęło mi to 20 minut]. Mimo cienia, założyłam ciemne okulary, żeby się ludzie na mnie nie gapili, bo jeszcze bym komuś za*ebała... Teraz odliczam minuty, za godzinę wychodzę...no popatrz popatrzja też
![]()
ja wczoraj jak rasowy pedofil kreciłam sie pod złobkiem od godziny i pomiedzy żywopłotem nasłuchiwałam czy benio nie płacze
![]()

no popatrz popatrzja też
![]()
ja wczoraj jak rasowy pedofil kreciłam sie pod złobkiem od godziny i pomiedzy żywopłotem nasłuchiwałam czy benio nie płacze
![]()
Dzięki Ci za te słowa... :-) Nie dość, że się uśmiechnęłam, to jeszcze mi raźniej ;-)