asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Witam!!
My dzisiaj mieliśmy mega spanie :-) Tymka budziłam
po 9 i jeszcze pewnie by spał dłużej, ale mnie Sz.obudził o 9, bo z pracy dzwonił i powiedziałam sobie, że koniec spania
Ale zasnęłam zdrowo po północy, bo tak mnie głowa bolała, więc zdążyłam jeszcze po zaśnięciu chłopaków umyć podłogi, ogarnąć duży pokój, bo była już tragedia i wyszukałam na allegro kilka ogrodniczek dla Tymka, bo już wszystkie spodnie za krótkie... Rośnie, to moje dziecię w zatrważającym tempie 
Martadelka dziękuję, że pytasz :* Czuję się dobrze, mdłości i wymioty przeszły, jedzenie dalej ograniczone, w sumie jem same owoce, warzywa i ryby
A Ty pisz co u siebie, nie ma takiego nie pisania
!!
My dzisiaj mieliśmy mega spanie :-) Tymka budziłam
po 9 i jeszcze pewnie by spał dłużej, ale mnie Sz.obudził o 9, bo z pracy dzwonił i powiedziałam sobie, że koniec spania
Ale zasnęłam zdrowo po północy, bo tak mnie głowa bolała, więc zdążyłam jeszcze po zaśnięciu chłopaków umyć podłogi, ogarnąć duży pokój, bo była już tragedia i wyszukałam na allegro kilka ogrodniczek dla Tymka, bo już wszystkie spodnie za krótkie... Rośnie, to moje dziecię w zatrważającym tempie 
Martadelka dziękuję, że pytasz :* Czuję się dobrze, mdłości i wymioty przeszły, jedzenie dalej ograniczone, w sumie jem same owoce, warzywa i ryby
A Ty pisz co u siebie, nie ma takiego nie pisania
!!Miałam dokładnie tak samo. O 4 obudził się, stał w łóżeczku i musiałam Go wziąć do siebie.hej melduje się druga![]()
noc piekna i spokojna u nas dziś, ale za to po 4 Mati sie przebudził i nie było mowy o dalszym sapniu w łóżeczku, spał ze mna niestetyznowu kręcenie się, pchanie na moją poduszkę, zabawa moim włosami, tylko sie umęczyłam![]()
![]()
Ostatnia edycja:

I wcale się jakoś specjalnie dzielna nie czuję