mrsmoon współczuje bardzo :-( i tulam, a nie mozesz zrobic dwóch dni przerwy od żłobka? Moze Maja by sie troche uspokoiła i potem inaczej zareagowała na powrót? O ile to oczywiscie mozliwe - ta przerwa...
traschka super ze udało się złapac siuśki Mai
Mati ostatnio przesypia noce, ale tak jak pisałam budzi się przed 5 lub po 5 i musze go brac do siebie bo mowy o spaniu u siebie nie ma, no i wtedy jest szał bo on sie wierci, kopie, pcha na mnie, ciągnie za włosy itd
Asinka super ze udało ci sie zmienic lekarza i ze jestes zadowolona, w koncu nie ebdziesz czekac tyle czasu na wizyte
Jak dzisiejsze jazdy?
Powiem ci ze naprawde Tymek cie rozpieszcza z tym wstawaniem, mój Mati jeszcze nigdy tak długo nie spał...
forever u nas lezenie samemu w swoim łózeczku by nie przeszło jak u twojej Krysi, Mati od razu zrywa sie na równe nogi i stoi przy szczebelkach, u nas też nadal nie wyjete zeby nie wychodził bo obawiam się ze gdyby wyszedł to znalazłabym go na schodach kierujacego sie na góre lub tez juz na samej górze, a to byłoby nieciekawe
zołza jak dziś Ediś?
ironia jak dziś Beni?
Silva niezłe zabawy ma Szymek :-) Mati tez uwielbia krzyczec, wchodic i schodzic na kanape itp ale te 3 kubki to fajne
andariel niezła reakcja Leo na smoka
Madziolka wyrobiłaś sie z praca?
katamisz nie wesoło z tymi zmianami, a najgorzej ze nie zbuntujesz sie skoro wszyscy tak pracuja...
Doris witaj, dawno cie nie było, ale skoro przygotowujesz sie do powrotu do pracy to sie nie dziwie ze brak czasu... To od 17 wracasz?
marta powodzenia w poszukiwaniu pracy/prac :-)