kati83
Fanka BB :)
dziewczyny mam normalnie pecha, co chce z wami popisać to coś mi przeszkadza
włączyłam po południu kompa i chce pisać to prąd wyłączyli, no to wzięłam lapka - bateria wyładowana
no i zmieszałam składniki na naleśniki i sekunde przed włączyłam mikser... i d*u*p prądu nie ma...
poszlismy na podwórko i M. z teściem wzięli sie za wycinanie drzewa (ogromnej tuji) wiec do 20 byłam z małym - co oznacza brak mozliwości włączenia kompa, potem kapiej, kasza i lulu i wyszło na to że o 21 gotowałam zupe i smażyłam naleśniki
teraz poczytałam co u was i padłam na klawiature :-) M. mnie przebudził
napisze tylko że trzymamkciuki za maluszki i mamy żłobkujące &&&&&&&&&& i tulam Was mocno
a mam pytanie jakie kredki kupiłyście maluchom? ktoś kiedyś podawał link ...plis poszukajcie go :-)
i jeszcez jedno jakie kaszki dajecie dzieciom (mój mleka samego nie pije - pluje nim) Madzioolka ty też chyba Maji dajesz tylko kaszki? co dajecie?

włączyłam po południu kompa i chce pisać to prąd wyłączyli, no to wzięłam lapka - bateria wyładowana
no i zmieszałam składniki na naleśniki i sekunde przed włączyłam mikser... i d*u*p prądu nie ma...poszlismy na podwórko i M. z teściem wzięli sie za wycinanie drzewa (ogromnej tuji) wiec do 20 byłam z małym - co oznacza brak mozliwości włączenia kompa, potem kapiej, kasza i lulu i wyszło na to że o 21 gotowałam zupe i smażyłam naleśniki

teraz poczytałam co u was i padłam na klawiature :-) M. mnie przebudził

napisze tylko że trzymamkciuki za maluszki i mamy żłobkujące &&&&&&&&&& i tulam Was mocno
a mam pytanie jakie kredki kupiłyście maluchom? ktoś kiedyś podawał link ...plis poszukajcie go :-)
i jeszcez jedno jakie kaszki dajecie dzieciom (mój mleka samego nie pije - pluje nim) Madzioolka ty też chyba Maji dajesz tylko kaszki? co dajecie?

miąłam byc nieugieta i nie brac Matiego do nas do łózka ale tak płakał, co ja piszę wył po prostu, co go wiełam na kolana usnął ja go kłąde do łóżeczka a on oczy otwarte i wstaje i w płacz, wylądował u nas w łózku ostatecznie, ale dziś spokojnie spał z nami