forever_young
Niemłoda mama Młodej
U nas raczej normalnie...
aż mi głupio 
aż mi głupio 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
aż mi głupio 

wpadnie tylko sie przebrac wieczorem i leci do teatru, w piatek jakiegos grilla maja wiec tez dopiero po 22 bedzie, w sobote bedzie po 19 

Także uszy do góry!! :-):-)Aloha
Martadelka - dzięki kochana, że mnie nie pominęłaśo wszystkich napisałaś, ale nic o tym co u Ciebie!
Idę kawkę parzyć, miłego dnia!
bo u mnie szybki powrót do rzeczywistości po udanym urlopie, lekki gul, bo miałam Michała i Emilkę tylko dla siebie, dawno nie spędziliśmy tyle czasu sami tylko we trójkę, coś pieknego...
W pracy nieciekawie... Na ten moemnt jakoś wolę poodpisywać, niż pisać o sobie, ale dziękuję
szacun
to cięziki dzień miałaś...
Mam jakieś małego strach, że Emilka będzie wolała zostać u dziadków, niż iść ze mną...
i jakim cudem ktoś się dobrał do rowerka???
Silva no proszę Cię!!!Ironia - no Ciebie rzeczywiście nie podejrzewałabym o taką pedofilię))

(tyle z mojej strony;-))
) przecież to ogromna zmiana dla dzieciaczków ale co najważniejsze (i co też forever napisałam) jaka wyrodna matka!!! Czy Ty chcesz źle dla Majeczki? NIE! Więc też daję reprymendę, aby tak więcej nie pisać!!! I oczywiście pytanie z mojej strony (bo z rozumieniem to u mnie ciężko jak zwykle
) to jak Twoja Mama ma się zająć małą skoro pracuje do 18...?
Twoja odp dla moon - zgadzam się z Tobą
i to muszą być ząbki!!! NIgdy nie 'łapałam' siuśków, więc nie pomogę... Życzę spokojnej nocki!
to Maja ma dwie drzemki? Oj to czekają Was wydatki w związku z oknami... U nas w mieszkaniu dalej z niczym nie ruszyliśmy

znowu kręcenie się, pchanie na moją poduszkę, zabawa moim włosami, tylko sie umęczyłam 
ja ostatnio jakas zmeczona wszystkim jestem, nie wiem czy to juz reakacja na zblizajaca sie jesień.... Mój G. wyjechał w poniedziałek rano, po południu wrócił do domu i rano we wtorek znowu pojechał, ale juz jedzie do domu, wiec pewnie przed południem bedzie - takie trasy to mi sie podobaja szybko i na temat
za to jutro i w sobote wymyslił ze bedzie malował w garazu i kładł płytki (bo od prawie roku jak mieszkamy w domu jeszcze w garazu pier....lnik jest) wiec znowu troche bedzie z boku nas ale ciesze sie ze nie musze mu o tym truć tylko sam od rana mi oświadczył ze sie tym zajmie
zazwyczaj to ja jestem pomysłodawczynią jakis akcji w domu i prowodyrką w planowaniu czegoś Kochana, kiedy wcześniej słyszałam o podobnych akcjach, twierdziłam, że matki-histeryczki przesadzają, nie rozumiałam tego kompletnie! A kiedy przyszła kolej na nas, okazuje się, że emocje są niesamowicie silne i nie tak łatwo je ogarnąć!zołzik szok! nawet nie umiem sobie wyobrazić, co czułaś, no przecież my mamy też musimy się nastawić do pewnych rzeczy!!! I trochę jestem zdziwiona, że piszesz, że nie podejrzewałabyś siebie o takie zachowania...![]()