kati83
Fanka BB :)
hej ja już z rańca w teren pojechałam i czasami mam wrażenie że niektórym ludziom to nie wystarczy normalnie powiedzieć tylko trzeba mówić jak przysłowiowy "chłop krowie na rowie"... uuuu i jeszcze coś czasem ci spiepszą... życie
Martadelko my mamy podwórek mocno pochylony i z boku ogrodzenia jest taka 1,5 metra skarpa. W niektórych miejscach coś rośnie albo odwrotnie w niektórych jest jakaś przestrzeń bo generalnie mamy duzo roślinności no i Mati sie wspina na te skarpy (generalnie wspina sie wszędzie) a że po drodze była jakaś róża to co :-) Jak główka dzis?
Forever jaka godzina posta
to miałaś ładnie aktywny dzień a cena butów 

powodzenia w znalezieniu alergologa i powodzenia na egzaminie &&&&&&&&&&
Mamo Matiego to miałąś nocke nie zazdroszczę, Mateusz dziś z nami od 5 spał i rano wstałam z lekkim przykurczem szyi
Co do powiekszania rodzinki to ja tak za rok bym chciała ale jakby było wcześniej - czemu nie, choć mój M. nie bardzo chce...
Ironia ojojoj tobie też współczuje ja walczę o kołdrę jak lwica :-)
Silva podziwiam wytrwałaość :-)
Martadelko my mamy podwórek mocno pochylony i z boku ogrodzenia jest taka 1,5 metra skarpa. W niektórych miejscach coś rośnie albo odwrotnie w niektórych jest jakaś przestrzeń bo generalnie mamy duzo roślinności no i Mati sie wspina na te skarpy (generalnie wspina sie wszędzie) a że po drodze była jakaś róża to co :-) Jak główka dzis?
Forever jaka godzina posta
to miałaś ładnie aktywny dzień a cena butów 

powodzenia w znalezieniu alergologa i powodzenia na egzaminie &&&&&&&&&&
Mamo Matiego to miałąś nocke nie zazdroszczę, Mateusz dziś z nami od 5 spał i rano wstałam z lekkim przykurczem szyi

Co do powiekszania rodzinki to ja tak za rok bym chciała ale jakby było wcześniej - czemu nie, choć mój M. nie bardzo chce...
Ironia ojojoj tobie też współczuje ja walczę o kołdrę jak lwica :-)
Silva podziwiam wytrwałaość :-)
ale jak mlody pojdzie spac mam kupione pyszne kopytka wiec wykladam sie z ksiazka wyłączam komorki i bede odpoczywac 
Ja jeszcze mało ogarnięta jestem z szukaniem miejsca parkingowego...
troszkę szkoda mi było bo uwielbiam obrazek maluszka ze smokiem - no ale teraz już nie wypada
Emilka już prawie zdrowa i w sumie mogłabym przetrzymać ja jeszcze w domu, ale nie mogę patrzeć jaka jest rozregulowana jak nie pójdzie.
nawet sobie bym za tyle nie kupiła, a Młoda to kruszynka;-)