Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki! wiesz, Leo w naszym łóżku też śpi snem sprawiedliwych, ale do niedawna sypiał tak w swoim łóżku, w pokoiku z Ninką - i ten stan chcę przywrócić; może gdybym chodziła do pracy, to by mi to aż tak nie przeszkadzało, ale że spędzam z dziećmi całe dnie, to naprawdę choć w nocy chcę od nich odpocząć, tak po prostu...
Najbardziej żal mi wyrzuconej kasy - zdecydowanie niemałej.
Lecę walczyć dalej.Andariel - olej arganowy to inna bajka, to olej z Maroka, tutaj kupuję i tu jest więcej o działaniu:
NATURALNY OLEJEK ARGANOWY 100 ml z atomizerem - Skarby Maroka
edit - fajnie bo działa też na azs i u dzieci można stosować, z resztą poczytaj sobie...
co prawda erytrocytów 2-5 w p.w. tak jak i leukocytów, ale żona dziadka kazała powtórzyć. Jutro biorę się za łapanie siuśków, bo dzić chyba źle worek przykleiłam i Maja chodziła i jęczała.Silva czy pozostawia on tłustą wartw e na skorze czy nie?
tylko przez chwilę, szybko się wchłania, choć ja zdecydowanie wolę na noc nakładać, rano jeśli już, to cieniutko i na to podkład i puder matujący i jest git![]()