reklama

Czerwiec 2011

reklama
dzięki! wiesz, Leo w naszym łóżku też śpi snem sprawiedliwych, ale do niedawna sypiał tak w swoim łóżku, w pokoiku z Ninką - i ten stan chcę przywrócić; może gdybym chodziła do pracy, to by mi to aż tak nie przeszkadzało, ale że spędzam z dziećmi całe dnie, to naprawdę choć w nocy chcę od nich odpocząć, tak po prostu...

andariel w pełni cie rozumiem, bycie z dzieckiem (a u ciebie jeszcze z 2) 24h na dobe wykańcza, wiec chociaz noc powinna byc na odpoczynek a tu lipa...

Dzięki dziewczyny ale niestety tym razem kciuki nie pomogły :-(:zawstydzona/y: Andariel - niestety nie jestem z tytanu. :no: Najbardziej żal mi wyrzuconej kasy - zdecydowanie niemałej. :szok: Lecę walczyć dalej.

Hej kochane,

Maja od wczorajszego wieczoru bez gorączki, wysypki też brak...nie wiem co to, bo przecież nie trzydniówka - gorączkować zaczęła w ndz wieczorem, cały pn, wt już przez kilka h bez gorączki, o 17 dostała nurofen i gorączki brak do teraz. Może to zęby?
Zrobiłam bad. og. moczu i muszę powtórzyć, bo wyszedł ślad krwi:eek:co prawda erytrocytów 2-5 w p.w. tak jak i leukocytów, ale żona dziadka kazała powtórzyć. Jutro biorę się za łapanie siuśków, bo dzić chyba źle worek przykleiłam i Maja chodziła i jęczała.

Ja rozłożyłam się na łopatki - mam tak zawalone zatoki, że ledwo oddycham:-(
NIe mam siły odpisywać nawet, bo pieką mnie oczy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry