forever_young
Niemłoda mama Młodej
Traschka - dziękuję że zapytałaś - a no nic, jedno uprawnienie mniej - jak składałam wniosek o egzamin to się zastanawiałam czy będzie mi to potrzebne, ale jakoby to formalność była - tylko furmanka kasy wywalona w błoto
Podobno to polityczna sprawa żeby kogoś uwalić taki wredny babsztyl tam rządził - ubrany jak na popołudniowy spacer nad morzem
- a jak się chce to żaden problem, niektórzy się tym właśnie żywią...
Sama atmosfera jaka została stworzona przez tego babona zabijała jakikolwiek intelekt... 
Cieszę się, że Twoja lekcja udana
My po zebraniu żłobkowym - uszczegółowienie miejsc w których się powinno podpisać pościel, ale to olewam
- jacyś aktywiści wśród rodziców np. chcą hiszpańskiego uczyć, zgłosiłam się do Rady Rodziców - żłobek nie pomaga,
ale fajnie by było gdyby była aby można było coś Mikołajowi do wora włożyć...
Podobno to polityczna sprawa żeby kogoś uwalić taki wredny babsztyl tam rządził - ubrany jak na popołudniowy spacer nad morzem
- a jak się chce to żaden problem, niektórzy się tym właśnie żywią...
Sama atmosfera jaka została stworzona przez tego babona zabijała jakikolwiek intelekt... 
Cieszę się, że Twoja lekcja udana

My po zebraniu żłobkowym - uszczegółowienie miejsc w których się powinno podpisać pościel, ale to olewam
- jacyś aktywiści wśród rodziców np. chcą hiszpańskiego uczyć, zgłosiłam się do Rady Rodziców - żłobek nie pomaga,
ale fajnie by było gdyby była aby można było coś Mikołajowi do wora włożyć...
Ostatnia edycja:
to dopiero burżujstwo!