hejka
hmmm czy u mnie lepiej? TAK:-) fizycznie o niebo lepiej, choć w pełni sił nie jestem, to i tak jest super:-) psychicznie też lepiej, ale muszę bardziej nad tym (nad sobą) popracować, chyba czasami za dużo myślę i z tego myślenia jakieś niepozytywne rzeczy wychodzą a jak ja nie lubię siebie takiej! I tak mnie jeszcze zastanawia: skąd u Was (
andariel, asinka, dubeltówka...) przekonanie, że ja z tych radosnych i uśmiechniętych osób? Ja z tych zrzędliwych (zgapiam od
katamisz
), gadatliwych i upierdliwych osób - ale pewnie tego w moich postach nie widać

może i lepiej
a tak na poważnie dziękuję dziewuszki za miłe słowa
andariel a jak dzisiejsza nocka? to Leoś już tak zapiernicza na tych swoich małych nóżkach, tak już biega po podwórku? Boziu ja nawet nie pamiętam, kiedy ostatnio czytałam o rozwoju dziecka...
kati pytałaś się wczoraj ale już nie wchodziłam na bb, z głową lepiej, dzięki:-)
asinka super, że trafiłaś na fajnego ginka i dostałaś sier na bad prenatalnae (bezpłatne!)

Maluszek ma 8cm

:-) cieszę się, że taki fajny dzień miałaś i jeszcze siły na góry
Silva no nie podejmuje tematu teściowej, bo aż się we mnie zagotowało, że niby katujesz dziecko!!!!

Jesteśmy z Tobą, wiadomo, że na wszystko trzeba czasu, a Ty jako Mama wiesz, co najlepsze dla Szymka, no i tym bardziej krzywdy mu nie chcesz zrobić - co za ludzie

muszę zobaczyć co to za olejek

vit c i u nas też wapno pomogło

ale widzę, że moon coś pisze, że nie tak...
moon cieszę się że gorączka przeszła, choć pewnie wolałabyś zoabczyć wysypke i byłoby jasne, że to trzydniówka... A jak w ogóle Majeczka? Widać, że coś ją boli?
mamoM u nas też leje:-( fajnie, że Mati tak ładnie się sam bawi, a z czego te wieże buduje (klocki)? pewnie to głupie pytanie buahahaha
forever przykro mi z powodu egz... wszędzie układy i polityka, zreszta u mnie też... Coś pisałaś, że w czwartek dasz Młodą do żłobka? Dałaś?
martula na spokojnie pomyślisz, przeanalizujesz i podejmiesz dobrą decyzję

a co Twój Mąż na to mówi? Koniecznie pogodaj z babką od tańców! tak przecież nie może być! tulam mocno:*
trasiu cieszę się, że spotkanie z rodzicami udane

mieliście chwile, żeby pomyśleć o imieniu męskim? a jak ruchy Maluszka? czujesz już namacalnie? czy dalej rybkie pluski, motylkowe ruchy?:-)
lavruniu dobrze, że szczepienia masz za sobą, dzielna mama jesteś, dwójke ogarniasz

no Frucia głodzić nie musisz, tylko mniej kalorycznie, dasz radę
ironia a Ciebie choróbsko bierze?
dubeltówka to Emilka poczłapała wczoraj do przedszkola? uuuu 13 stopni....