reklama

Czerwiec 2011

Mati oczywiscie na kolanach wiec nie odpisze póki co wam wszystkim
Mrsmoon tak dobrze, ze leci, ja brałam to dwa razy za dzień przez 3 dni a potem raz dziennie jeszcze 5 dni. Przez te 3 dni leciało mi z nosa masakrycznie ale potem spokój i ufffff ulga niesamowita!!! :-)
wyleciało to co zawsze sie ciagnie przez 2 tyg
jak dla mnie było to rewelacyjne a cena ja kupiłam tylko jeden listek

reklama
co za pogoda, my też siedzimy w domu. A miałam na zakupy iść, dobrze że mam zamrożone pulpeciki dla Marysi. Ale lato było piękne!
Marysia zasnęła, dobrze że dziś humor dopisuje bo jak mamy dzień kweków to tylko spacer mnie ratuje.

martadelka wierz mi, że Emilka bawi sie kredkami znacznie ładniej niż Marysia - moje dziecię je po prostu zjada! I wie, że nie można do buzi, zresztą już mało co tam wkłada. Ale tylko wyciągnę kredki od razu do gęby. w książeczce jak widzi rysujące dziewczynki to woła "mniam" i się smieje...

mamoM u nas wieża stale i niezmiennie chyba od pół roku z kubeczków z Ikei. Marysia je po prostu kocha, ukłąda na wszystkie strony, całą wieżę jeden po drugim, potem wkłada wszystkie jeden w drugi itp. Wieża z klocków mało ją interesuje. A ja bym tak chciała żeby bawiła sie klockami i rysowała...

marta nie bardzo rozumiem takie podejście do sprawy żeby mieszać dzieci. Pewnie sądzi, że jak te nowe zobaczą tańczące stare to szybciej załapią, ale to nie zmienia faktu że i tak trzeba pokazać wszystko od podstaw. Olejcie to i tyle.

kati dzielny Mati, brawo!

forever powiedz mi, jakie firmy bedą miały ubranka wąskie i długie? Bo ty te szukasz dla Krysi wąskich, prawda? Na Marysię wszystko za szerokie, spodnie dobre na długość lecą jej z tyłka, bluzki i body strasznie szerokie, aż powiewają po obu bokach, a w kroku ledwo dopięte. Wkurza mnie to, strasznie nieelegancko to wygląda:)

Ostatnia edycja:
ironia zaraz poszukam
trasia ja ostatnio kupiłam Mai trochę ciuchów w Carrefourze:szok: i są naprawdę fajne, bardzo szczupłe bodziaki, spodnie. Dżinsy za 25 zł wyhaczyłam, sztruksy ciut droższe. I leginsy też wąskie - chyba 18zł za 2 pary. Bodziaki upolowałam za 21zł za trójpak. Naprawdę polecam, bo chyba zmienili projektanta, bo super teraz mają te ciuszki

reklama
zazdroszczę - ja siedzę w domu z moim katarem z nadzieją, że się do soboty wykuruję - idziemy na wesele
dzięki za przypomnienie o kubeczkach - u nas ostatnio do kąpieli służyły, ale Mai się znudziły, a teraz na sucho wieżę układa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry