Silva
Mamusia Szymusia
Trasia, ja mam podobny problem z bodziakami - kupuję dlatego amerykańskiej firmy Carter's z Allegro, tylko takie z prążkowanej bawałny jakby i ona są b. elastyczne i rosną razem z dzieckiem. Są właśnie wąskie i długie. Kolory się nie spierają w ogóle. No i żadnego mechacenia. Szymek ma takie: *LF* CARTER'S cartes 5 pack body 18 m *86* #3592 (2603726536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - na zimę kupiłam z myślą o noszeniu po bluzkę z długim rękawem. Żeby cieplutko w nereczki było
A bardziej dziewczęce są np.:
CARTER'S 5 SZT BODY 12-18 MIES Z KROTKI REKAW (2615504442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*LF* CARTER'S cartes 4 pack body 18 m *86* # 3571 (2581667654) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*LF* CARTER'S cartes 4 pack body 18 m *86* #3582 (2605644829) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Spodenki kupuję wiązane w pasie, bo sama gumka nie wystarcza, zazwyczaj spadają Szymkowi z dupki:/
A bardziej dziewczęce są np.:
CARTER'S 5 SZT BODY 12-18 MIES Z KROTKI REKAW (2615504442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*LF* CARTER'S cartes 4 pack body 18 m *86* # 3571 (2581667654) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*LF* CARTER'S cartes 4 pack body 18 m *86* #3582 (2605644829) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Spodenki kupuję wiązane w pasie, bo sama gumka nie wystarcza, zazwyczaj spadają Szymkowi z dupki:/
dobre hihi choc pewnie Ciebie nie śmieszy... co do ciuszków to 5,10,15 ma szczupłą rozmiarówkę, tylko cenowo już nie zawsze fajnie
właśnie muszę też kupić na zimę, tylko że myślałam, zeby kupić z długim rękawkiem? kupiłaś z krótkim (w sensie specjalnie na zimę)?

Cenowo drogie, no ale może się skuszę na długi rękawek na komplet. A spodnie najlepsze wg mnie to takie z wszytą gumą z dziurkami i guzikami do regulacji, np. te dżinsy tak właśnie mają