reklama

Czerwiec 2011

Trasia, ja mam podobny problem z bodziakami - kupuję dlatego amerykańskiej firmy Carter's z Allegro, tylko takie z prążkowanej bawałny jakby i ona są b. elastyczne i rosną razem z dzieckiem. Są właśnie wąskie i długie. Kolory się nie spierają w ogóle. No i żadnego mechacenia. Szymek ma takie: *LF* CARTER'S cartes 5 pack body 18 m *86* #3592 (2603726536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - na zimę kupiłam z myślą o noszeniu po bluzkę z długim rękawem. Żeby cieplutko w nereczki było:)

A bardziej dziewczęce są np.:
CARTER'S 5 SZT BODY 12-18 MIES Z KROTKI REKAW (2615504442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*LF* CARTER'S cartes 4 pack body 18 m *86* # 3571 (2581667654) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*LF* CARTER'S cartes 4 pack body 18 m *86* #3582 (2605644829) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Spodenki kupuję wiązane w pasie, bo sama gumka nie wystarcza, zazwyczaj spadają Szymkowi z dupki:/

reklama
trasiu wybacz ale Marysia-kredki-mniam:-D dobre hihi choc pewnie Ciebie nie śmieszy... co do ciuszków to 5,10,15 ma szczupłą rozmiarówkę, tylko cenowo już nie zawsze fajnie:eek:

edit: moon co za cena za bodziaki?:szok: właśnie muszę też kupić na zimę, tylko że myślałam, zeby kupić z długim rękawkiem? kupiłaś z krótkim (w sensie specjalnie na zimę)?

Ostatnia edycja:
2012-09-13 13.57.15.jpg2012-09-13 13.58.32.jpg2012-09-13 13.59.41.jpg
wybaczcie jakość zdjęć i zmięte ubrania, ale bodziaki wyciągnęłam z kosza na pranie, a resztę z kosza do prasowania...

no ceny wiadomo niemałe, ale jakość wynagradza, a w cztero- czy pięciopacku nienajgorzej cena wychodzi, no i drugi dzieciaczek pochodzi jeszcze, dlatego w miarę uniwersalne wzorki kupuję:)

Szymek ma 37,5 więc chyba jakieś przeziębienie się zbliża, woda z nosa kapie, uruchomiłam tradycyjnie wiatminę C i wapno, sól morską i maść majerankową, nurofen podam, ale dopiero jak pojawi się gorączka...

w ogóle żyć się nie chce przez tą pogodę:(

mrsmoon fajne te ubranka! dzięki za zdjęcia:)

Silva pogoda do bani, u nas leje coraz bardziej a Marysia od rana biega z łopatką w ręce i krzyczy, że chce iść na plac zabaw... ona ma świra na tym punkcie. W języku plac zabaw to TAM i bywa, że to pierwsze złowo, które wypowie po obudzeniu się. raz słyszałam jak przez sen wyrwało się jej głośne, rozmarzone Tam...

Silva piękne te bodziaki! Widziałam na Szymku granatowe w gitary:tak: Cenowo drogie, no ale może się skuszę na długi rękawek na komplet. A spodnie najlepsze wg mnie to takie z wszytą gumą z dziurkami i guzikami do regulacji, np. te dżinsy tak właśnie mają
maertadelko kupiłam krótki rękaw, bo w domu mamy ciepło, a na dwór można na krótkie body długą bluzkę nałożyć i też bedzie dobrze

trasia u nas też piaskownica na pierwszym miejscu, a teraz jak słońce nie świeci to już piasek zimny...a ubranka dobre jakościowo i naprawdę wąskie. Bodziaki nie za grube, ale właśnie z prążkowanej bawełny i po praniu się nie rozciągnęły

Silva dla mnie cena bodziaków powalajaca!!! ja zazwyczaj do tej pory body kupowałam na allegro w wiekszych ilosciach i praktycznie zawsze były rozmiarowo dobre

mrsmoon fajne legginsy dla Mai, ja Matiemu na sezon jesień/zima kupuje rajstopki i bluzeczki na długi rękawek

u nas ciagle pada, wrecz leje :-( nie wiem jak Mati a tym samym ja wytrzymamy w domu...
na szczescie G. juz wrócił z pracy, ale niestety w sobote raniutko jedzie, weekend bede miała samotny :-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry