reklama

Czerwiec 2011

reklama
Wpadam na szybko...
Traschka - dla Młodej francuskie, właśnie Carrefour, Leclerc. Auchan, oraz Pepco ( uwaga bo rozmiarówka zawyżona ), Smyk, C&A, H&M - rosną wraz dzieckiem, 5.10.15. jako dla mnie śroednio, odpada, raczej Tesco czy Endo. Zara też ok - nosimy jeszcze bluzeczcę 0-3 m.:happy: Mothercare niczego sobie. No i legginsy wszelakie jakn najbardziej. Carter"s bardzo szeroki.
A dżinsy to w lumpkach patrzę za fajnymi np. kupiłam firmy OKAI b. drogiej z metką jeszcze. Jest jeszcze taka firma Besta Plus ale odkąd zlikwidowali sklep w outlecie to nie wiem gdzie można kupić ich rzeczy.

Ostatnia edycja:
aaaa....no to Ci napisałam właśnie co tam jest;-) opierniczasz się!!! a bodziaki z mothercare dla mnie porażka - strasznie w szerokość idą po każdym praniu, już godzinę po założeniu Maja ramionami świeci...

reklama
no właśnie co do mothercare to trafiałam różnie - bardzo różnie! niektóre były "normalne", a niektóre własnie jak moon piszesz - wieeeelka dziura przy szyi; nie wiem o co kaman;

martadelko miło, że pytasz - z Leosiowym nochalem do kontroli dopiero za rok kazali się stawić:tak: nic nie widać - tuż po upadku (czyli za pierwszym razem) był nochal spuchnięty, a za drugim (jak się zderzył z Niną) opuchlizna była tylko wewnątrz; po zabiegu też nic nie było widać, bo nacięcie robią w dziurce nosa:tak:no śmiga jak nowy, jednym słowem:tak:

wpierdzielam prażone pestki słonecznika - UWIELBIAM! i dzieciaki też - tylko Leo potem je w całości w kupsku wydala...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry