katamisz
Fanka BB :)
Doris moja kluseczka ważyła 2 tyg temu 10,5 więc widać waga od jakiegoś czasu już powolutku pnie się w górę bo nasze dzieciaczki nie przybierają już tak dużo i szybko jak kiedyś.Teraz wagi powoli się wyrównują.
Madzioolka myślałam dzisiaj o Tobie i proszę :-) Jestes.Jak tam kochana są już wyniki badań??Bo tak myślę o Tobie.Pamiętam jakiego miałam stresa jak robiłam kiedyś te badania.
Ja wczoraj dałam krew do badania i ciekawa jestem co mi wyjdzie.Włosy lecą jak głupie dalej i samopoczucie do niczego jakieś osłabienie ogólne ehh...
kati A u Matiego to skąd gorączka??aaa po szczepieniu??
Madzioolka myślałam dzisiaj o Tobie i proszę :-) Jestes.Jak tam kochana są już wyniki badań??Bo tak myślę o Tobie.Pamiętam jakiego miałam stresa jak robiłam kiedyś te badania.
Ja wczoraj dałam krew do badania i ciekawa jestem co mi wyjdzie.Włosy lecą jak głupie dalej i samopoczucie do niczego jakieś osłabienie ogólne ehh...
kati A u Matiego to skąd gorączka??aaa po szczepieniu??
dziwna sprawa... zobaczymy co przyniesie dzień...
Mati obudził sie około 1 wziełam go, uśpiłam na kolanach i położyłam spał do czasu gdy chciałam go przykryc, zerwał sie na równe nogi i w ryk, wiec wziełam śpiworek, Mati sie połozył i szybko zasnał, no to ja znowu go przykrywam i powtórka-płacz i wstawanie, powtórzyło sie to chyba ze 4 razy, dałam sobie spokój połozyłam sie pomysałam ze odczekam az zasnie mocniej i dopiero go przykryje nic z tego 

). Tyle w tym temacie, bo płakać mi się chce...
suuuper:-)
dobrze, że chociaż się odzywasz, że żyjesz - miło

'