reklama

Czerwiec 2011

Doris moja kluseczka ważyła 2 tyg temu 10,5 więc widać waga od jakiegoś czasu już powolutku pnie się w górę bo nasze dzieciaczki nie przybierają już tak dużo i szybko jak kiedyś.Teraz wagi powoli się wyrównują.

Madzioolka myślałam dzisiaj o Tobie i proszę :-) Jestes.Jak tam kochana są już wyniki badań??Bo tak myślę o Tobie.Pamiętam jakiego miałam stresa jak robiłam kiedyś te badania.

Ja wczoraj dałam krew do badania i ciekawa jestem co mi wyjdzie.Włosy lecą jak głupie dalej i samopoczucie do niczego jakieś osłabienie ogólne ehh...

kati A u Matiego to skąd gorączka??aaa po szczepieniu??

reklama
witam
dziś w pracy dużo terenu więc nie wiem kiedy wejdę.
Noc ok pod względem temperatury, ale całą noc sie kręcił, wiercił i kwękał. Więc spał między nami i cały czas sie do mnie przytulał i ściskał mnie za szyję - fajne to:-) ale w nocy niekoniecznie :baffled:
więc wyspana nie jestem...

napisze Wam co wczoraj sie stało
Ja siedziałam na łóżku u nas w sypialni i Mati chciał do mnie przyjść i zaczął sie wspinać, tylko noga mu objechała na dywaniku i wyrżnął brodą w deskę z boku łóżka i przeciął sobie dolnymi zębami podniebienie pod górnymi!!!
płaczu było dużo i krew sie polała ale sie uspokoił jak dałam mu pomieszać na patelni ze spagetti :-)

hej babeczki

u nas w nocy cyrk po prostu :angry: Mati obudził sie około 1 wziełam go, uśpiłam na kolanach i położyłam spał do czasu gdy chciałam go przykryc, zerwał sie na równe nogi i w ryk, wiec wziełam śpiworek, Mati sie połozył i szybko zasnał, no to ja znowu go przykrywam i powtórka-płacz i wstawanie, powtórzyło sie to chyba ze 4 razy, dałam sobie spokój połozyłam sie pomysałam ze odczekam az zasnie mocniej i dopiero go przykryje nic z tego :dry:
ostatecznie wyladowałam w salonie (gdzie chociaz sie wyspałąm) a Mati spał z tatusiem az do 6 przykryty kocem po samą szyję

nosz ku... oszalec można :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i bądz tu człowieku mądry i zrozum dziecko

kati to niezły wypadek Mati miał, oby temperatura juz nie wróciła &&&&&

Silva oby dzień juz nie przyniósł kataru i temperatury &&&&&&

my zaraz wybywamy na zakupki - Matiemu musze buty kupić tylko narazie brak mi pomysłu
ładne widziałam na allegro, Trzewiki skórzane SUNWAY grana 1654 profilowane 23 (2621952545) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale w mojej okolicy to napewno podobnych nie dostane :baffled:

miłego dnia wszystkim

hejka dziewuszki
wczoraj miałam spięcie z teściową, nie uniosłam sytuacji i wyszłam od nich z domu, nigdy tak nie robią, ale było tego dla mnie za dużo a do tego z nimi (zwł z teściową) i tak nie da się rozmawiać, bo u niej to monolog, więc zrobiłam jak zrobiłam (mało kulturalnie:zawstydzona/y:). Tyle w tym temacie, bo płakać mi się chce...
andariel super, ze z noskiem Leosia wsio ok:tak: suuuper:-)
katamisz Ty sie nie czaj:-p dobrze, że chociaż się odzywasz, że żyjesz - miło:-D
Madzioolka myślałam o Tobie dzisiaj rano:-p co u Ciebie???

kobitki reszcie odpiszę potem, pędzę na spotkanie

Hejka!!
U Nas znowu nocka cudna :-) Tymek jak zasnął po 20, to obudził się dopiero po 7, niby na mleko, ale stwierdziłam, że nie dam Mu :-pWstaliśmy o 8, zrobiłam Mu bawarkę, którą chyba pomylił z mlekiem, bo wytrąbił całą flaszkę na raz :-D Zaraz potem śniadanie i teraz się pięknie bawi. A ja mam chwilę dla siebie...
MamaM współczuję nocki, bo to jest trudna sprawa. Ja wiem jak ja się wkurzam jak Tymek nie chce spać w nocy... Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej!!
Katamisz właśnie, co to za przyczajki ;-) Oby wyniki wyszły dobre &&&&&& albo rozwiązała się sprawa z włosami.
Kati biedny Mati :-( Tymek nie raz też tak przydzwonił, że rozciął wargę. Ale nie pierwszy, nie ostatni raz. I co z niedzielą?? Jedziemy??
Hejka Martadelka!! Co to za spotkanie?? A jak Emilka??

Ja tylko się witam, bo ręce mi opadają. Wczoraj jak odbierałam Emilkę z przedszkola to jedna babka pyta przedszkolankę, jak sie jej córa czuła bo jest na antybiotyku:szok: Co za głupia piz*da przyprowadza chore dziecko na antybiotyku do przedszkola:wściekła/y:Dziś oczywiście Emilka z kaszlem i podwyższoną temperaturą, i już mam wizję, że z Asią bedzie to samo:no:
Miłego weekendu, ja sie pewnie odezwę po;-)

Hej!

Katamisz dzięki za pamięć :* krew idę oddać jjutro chyba bo miałam dac jak mis ię okres skończy...

Martadelka współczuję spęcia z teściową, ja powtarza że to jaest jakis inny gatunek, nieludzki bynajmniej.... a u mnie humor do d... i wszytsko do d ogółem....

Dubeltówka szkoda gadać, głupota ludzka nie zna granic.....

martadelkA- pamietaj ze to ty jestes matka i zona swojego meza a nie ona... trzeba byc twardym...:tak::tak::tak:

dubeltówka - szok normalnie:szok: u nas rano sprawdzaja temperature dzieci przed przyjęciem:blink:'

ja dzis
szybko ogarniam temat potem jade po beniego, zupke mam gotową, beni do spania ja wystawiam dalej cuda na allegro a potem po michała jedziemy z benim :) :tak:

reklama
dziewczyny jestem załamana :( drzwi nam nie pasuja do futryn bo skur..wiele sa krzywe :angry: durny developer kupił taki chłam. i wstawił a nam wszyscy mowili ze oscieznic nie zmieniac bo podłoge trzeba bedzie zmieniac :baffled::baffled::baffled:

i teraz co mamy drzwi ktore sie nie zamykaja i wykonczone mieszkanie ktore jest znow do remontu i malowania i h.uj strzelił kilkanascie tysiecy zl ktore poszlo w remont...no po prostu mam ochote sobie strzelić w łeb :angry::wściekła/y:

kur.wa robole jedne a nie majstry...skad ja niby mialam wiedziec ze 3 firmy leca w ciula i nie potrafią nam doradzic :dry::wściekła/y::wściekła/y:

nic z tym poki co nie zrobimy bo musimy splacic kredyt u mojego taty i na wakacje dopiero wyprowadze sie z benim na tydzien a michał zrobic generalne malowanie, wymiane futryn i inne:wściekła/y::no::no::no::no:

co za piątek:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry