reklama

Czerwiec 2011

ale zła jestem, latałam po sklepach z Marysią żeby jej kupić czapkę na jesień - w sklepach same różowe! Jakaś masakra, czasem fioletowa się trafi. A my mamy dwie czerwone kurtki więc szukałam szarej lub granatowej. W końcu znalazłam śliczną w H&M ale za małą. Sprawdzam teraz na allegro i wyobraźcie sobie, że one na allegro chodzą drożej niż w sklepie!!! No co za chamówa, mam wrażenie że ludzie wykupują od razu całą kolekcję i ją sprzedają drożej w necie. W sklepie były po 19,90 a na necie nawet za 31 sa!
To się pożaliłam, idę poczytać co u was chyba że Marysia się obudzi...

reklama
hej widze ze nastroje jakies takie srednie u mnie dalej dol
norbert chory do tego, bylam u lekaza ale na razie nic strasznego, katar na potege
katamisz ty stary kamuflarzu, odzywaj sie tu czesciej bo jestem ciekawa jak tam u ciebie/u was
madziolka, martadelka kochana trzymajcie sie dzielnie choc wiem jak trudno jak wszytsko dookola dobija, sama teraz tak mam
ironia no szczerze wspolczuje, no za chu.justwo
dubeltowka no rodzice sa rozni, dzieci zaglucone siedza w przedszkolu az mi zal tych dzieci i inne zarazaja:no:
trasia fajnie ze spotkanie z rodzicami udane jestes zaj.ebista po prostu i tyle
asinka jak t sie czujesz w ogole?
andariel super ze z malym dobrze:)
forever jak humorrrr?
doris kciuki za wszelskie zmiany u was i za powrot do pracy
mama m skad ja znam takie nocki

ale pojechalam skrotem uff chociaz tyle na razie od siebie moge napisac

o jak miło, że tak mało dziś napisałyście:) Ja się dziś ucieszyłam że jest chłodno, bo mogłam Marysi ubrac na spacer nowe buciki hehe:)

mrsmoon zdrówka dla was!

marta tobie siły i spokoju! I zdrowia dla Norberta, taki okres że wszyscy teraz chorują.

Ironia :szok: no co ty piszesz?? Nie da się jakoś tych drzwi przyciąć niewyiarowo? Chyba wyszłoby taniej, co? jakaś masakra.
Pytałaś ostatnio o poród - w ogóle o nim nie myslę:) Nie boje się w ogóle, pierwszy wspominam miło, raczej czekam z podekscytowaniem jak na wspaniały moment. Ale nie spieszy mi się też do porodu specjalnie, bo chciałabym mieć jak najwięcej dni tylko dla Marysi. W ogóle jak myślę, że ona będzie potem taka biedna, troszkę z boku, nie będę miała dla niej tyle czasu to mi strasznie smutno.

Silva jak dobrze, że Szymek zdrowy. Może to taki katarek pospacerowy? Ja też czasem jak wracam to mi się leje z noska a na drugi dzień znika.

kati masakra, jak ja się boję takich upadków... w końcu i nam sie zdarzy, bo Marysia wspina się na wszystko na potęgę, staje na czymkolwiek, a nawet wczoraj wpadła na pomysł, żeby przynieść do pokoju miskę z łazienki, na to dała książkę i dopiero usiadła a potem zaczęła się wspinać na stojąco. Moje serce tego nie wytrzyma... albo urodzę.

mamoM butki super! A nocka... no cóż. U nas podobna. Tyle, że Marysi nie przykrywam już od dłuższego czasu. Muszę zacząć bo robi się coraz chłodniej. Póki co po prostu cieplej ją ubieram. pna dostaje histerii pod przykryciem nawet jak bardzo głęboko spi, jakąś fobię ma chyba.

martadelka nie zazdroszczę przejść z teściową... musiała ci niexle zaleźć za skóre. Tulam:*

Asinka zazdroszczę nocki!!! A bawarkę z czego robisz? Tzn z jakiej herbaty?

dubeltówka :szok: no ręce opadają, wystrzelać takich ludzi!

Madzioolka dla ciebie przesyłka sił, ja mam ch ostatnio więcej. mogę się podzielić!

cześć!
trasia co Ty piszesz:szok: w necie drożej, niż w sklepie stacjonarnym? w sumie to niezły pomysł z tym wykupieniem kolekcji i sprzedaży z zyskiem;-)ale to tak na marginesie;-)i znam ten ból, gdy większość akcesoriów dostępnych dla dziewczynek jest różowa albo z jakąś przesłodzoną aplikacją:baffled:pani w osiedlowym sklepiku z odzieżą i galanterią dziecięcą zawsze podejrzliwie na mnie patrzy, bo jako jedna z nielicznych nie biorę jak leci (czyli: róż + cekin) tylko zawsze wybrzydzam i wychodzę bez niczego;-)i zazwyczaj leci tekst: no wie pani, inne mamy biorą i sobie chwalą...

M. był dziś z Leo na kontroli słuchu - na szczęście wszystko dobrze (dodam, że kontrola z racji obciążonego wywiadu okołoporodowego - inkubator, wcześniactwo itd.); co prawda pierwsze badanie, wykonane jeszcze w szpitalu (takie standardowe przesiewowe badanie) nie wykazało nic nieprawidłowego, w życiu codziennym tez nic nas nie niepokoiło, ale mieliśmy wskazaną kontrolę po roku; więc RADOŚĆ:tak:

Andariel, Traschka - witamy w klubie nieróżowych :-DZ Młodej na spacerze chłopca zrobili bo miała czapkę z daszkiem ale ze spacjalnie naszytym co by nie było uwaga - k w i a t k i e m... Z tym H&M coś jest na rzeczy - przeciez ja kombinezon kupiłam za 149,00 a na all 199,00 zł. Czapkowo my w miarę ogarnięci ale zakupy były wcześniej czynione pod kątem uniwersalnych kolorów no i podostawałam co nieco. Jedna czapka która mi się b. na all podobała pod kątem pasowania do kurtki Reima wpadła mi w ręce za 1/2 ceny w "Świecie Dziecka" ale bałam się że nie za duża - będzie w sam raz myślę. :tak:Już się dawno przekonałam o tym, że kupuje sie nie to czego szuka ale po prostu co jest.
Andariel - badanie słuchu... chyba tez muszę Młodej zrobić :baffled:
Marta24 - humor bez rewelacji, jedyna światełko w tunelu że do Młodej znowu Jej eks opiekunka zaczęła przychodzić i w domu coś ogarnie....
Ironia - nie kumam.... ja futryny i drzwi zamawiałam w jednym miejscu i wszystko pasowało choć różnice w wysokości u mnie do 10 cm a krzywizny ścian podobne.... Jak to możliwe ? To nowe mieszkanie jest ? Szkoda Waszej pracy i kasy, nie można czegoś przyciąć czy podpiłować.... :eek:

forever Maja regularnie jest uważana za chłopca pomimo: rękawków z bufkami, kwiatków, serduszek, kokardek na ubraniach...tylko dlatego, ze prawie nie ma różowych ubrań. U nas dominują czerwony, granat i biały, bo do jej śniadej karnacji te kolory najbardziej pasują

mieszkanie nie jest stare bo w 2005 blok wybudowany ale cholera developer dał takie dziadowskie ościeżnice ze krzywe są :angry::angry: majstry mowili zebysmy nie zrywali oscieznic tylko pod wymiar kupili - no i kupiliśmy 80 cm drzwi...tylko ze tu krzywa futryna tu krzywa... wkur.wie sie to wezme młotek papier scierny i sama sobie to naprawie bo mam takiego wqrwa ze jutro sama chyba bede wieszac półki żeby sie rozładować :wściekła/y::wściekła/y:

ah co za piątek..dziś misiu wstaje do młodego w nocy mam wódeczke w lodówce dokupie sobie sok pomaranczowy i bede sie dzis alkoholizować :)

reklama
Asia jakieś 9.8 w porywach do 10kg przy wzroście 80cm
Emilka tak samo:-)

dubeltówka szok:szok: wierzyć się nie chce! szprycuj Emilkę i oby Asiula nie załapała
kati jak Mati? Emilka juz dwa razy miała przeciętą wargę
Silva super:-) i nie kracz! będzie dobrze:tak:

mamoM znowu miałaś ciężką noc?:-( zorganizowałaś sobie coś na wekend?
asinka spotkanie? chodzi Ci o teściów? Emilkę odebrał pół godz później M, a ogólnie Emi dobrze, dziękuję:-) gada coraz więcej!!! po mamusi:-D
Madzioolka no dziś widzę się z teściami (jak zwykle odbieram Emi), ciekawa jestem jak będzie, co teściowa powie... a co u Ciebie kochana się dzieje?
ironia ja nie umiem być twarda:zawstydzona/y: potem zawsze żałuję, mam wyrzuty sumienia ech głupia jestem. Chciałabym żeby wszyscy byli zadowoleni, a się nie da... Taki głupi charakter mam:baffled: i co z tymi drzwami? nie da się tak jak dziewczyny piszą przyciąć czy cuś, żeby w większe koszta nie wpadać...?

Trasiu ja kupiłam ostatnio czapkę jesienną właśnie czerwoną (Hello Kitty bo Emi szaleje za kotkami:-p), powodzenia w szukaniu:tak: super, że jesteś w takim dobrym nastroju (poza kolorami czapek - róż:-p) i że masz dużo sił, cieszy mnie to kochana:tak:

marta no musi minąć ten zły okres! zdrówka dla Norberta:tak:
moon zatoki dalej tak męczą? który dzień bierzesz ten specyfik co kati poleciła? zdrówka dla Was
andariel, trasia, forever, moon ja ogólnie nigdy nie byłam za różem, ale jak Emi się urodziła (bo wyprawkę miała uniwersalną) część rzeczy kupiłam różowych - bo żeby znaleźć coś fajnego nierózowego to trzeba się naszukać a nie zawsze mamy na to czas, więc u nas jest róż:-p i jak dla mnie dziewczęco nie zawsze oznacze niegustownie...
forever a co się stało, że była opiekunka Krysi znowu przychodzi? fajnie, skoro byłaś/jesteś z Niej zadowlona:tak: jak zdrówko Krysi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry