Witam sie wieczornie dopiero teraz mam chwile żeby do Was zajrzeć, Mati był cały dzień marudny, nawet raz bardzo ciepły wiec dałam mu czopek i pomogło, teraz już ok więc na noc nie dawałam, nie jestem zwolenniczką profilaktyki w dawaniu leków dopiero jak muszę tak niech organizm broni sie sam.
M. poszedł go uspać a ja mam chwilkę... przed chwilką odjechali też moi rodzice
Marta weź wytłumacz Dominice że ta kobieta to kretynka (oczywiście lepiej niz ja pisze

) i zapisz ją do innej szkoły - jeśli jest taka mozliwość, a z twoją sprawą samo wyszło wiem ze sie smutasz ale patrz masz już zaklepane na "za rok" :-) trzeba widzieć pozytywy :-)
Mamo M, Asinka no chłopaki sie starają, na siatce centylowej waga na 50 a wzrost miedzy 50 a 75 wiec super :-) już teściowej powiem swoje jak nastepnym razem powie "jaki ty tłuściutki"
Traschka również polecam ciuchy z cartersa - dostałam dla Matiego od cioci mojej po każdym praniu wyglądały tak samo, gatunek - rewelacja :-) a szczupłe i też dobre na coccodrillo, np rozm 68 Mati nosił jak miał 2 m-ce

, jedną bluzkę nawet mu nie ubrałam bo taka wąska - dałam na zlocie forever dla Krysi :-) A do carrefour też sie wybiore :-)
Jak zdrówko Marysi?
Silva no nam sie nie chce a co dopiero dzieciom jak one nie znają takiej pogody i niemożności wyjścia na dwór, choć ja dziś byłam na deszczu z Matim na moment bo prawie płakał przy drzwiach i wołał "papa". Zdrówka dla Szymka
Ironia nic nie wiem co u mamusi czerwcowej a gdzie Aestima ?
Adariel ty słonecznik a ja dziś mam 1 -wszy dzień okresu i zeżarłam tone słodyczy

normalnie jak narkoman

katamisz ja ostatnio też tak jak i Madzioolka :-)
ooo nawet i Doris do nas dołączyła ;-)
Doris Mati 11,300 g z dzisiaj w bodziaku pampku i bluzce czyli jakieś 11 kg 11,1 kg