hej, mlody po wilkich bojach w koncu padl, niezniszczalne dziecko, dzis rano odprowadzalam dominike do przedszkola to cala droge biegl,a ja z wozkiem za nim, w sumie nie wiem po co ten wozek wzielam, ja wrocilam zmeczona a on naładowany
trasia dominika tez takie beczkowate nogi miala a teraz ma takie sliczne prosciutkie nozki
madziolka cudownie, ja naprawde wierze ze my tu na bb tworzymy cos w rodzaju zbiorowej mega sily
ironia a gdzies ty zlapala to zapalenie gardla?
moon jak tak patrze na sibieto powinnam zmieniac zawod co jakis czas, zbyt wiele rzeczy mnie pociaga i interesuje zeby cale zycie spedzic na jednej czynnosci
forever odchudzanie zaczyna sie w glowie, musimy sobie powiedziec ze naprawde sie bierzemy do roboty a pozniej szukamy najlepszego dla siebie sposobu, zeby to osiagnac. do mnie wiele diet nieprzemawia, a ta kobieta o ktorej pisalam wyjani dlaczego wlasnie nie powinno sie jesc surowych owocow, warzyw, nabialu, pic zbyt duzo wody- to co ona pisze jest dla mnie naprawde prawdziwe, ale to musisz sama przeczytac jej ksiazke- sa tanie, choc nie mowie ze to jest takie łatwe
mama m swietny plan z tym domikiem, ja palnuej polowac na taki domek w zimie, u nas na gieldzie samochodowej mozna kupic zywane za 100 zl
andariel przestan analizowac i ciesz sie chwila, niech sie sprawa sama rozwizuje

hej
kati i dubeltowka(wspolczucje ci tej pogody)