reklama

Czerwiec 2011

reklama
trasia ponoć do 2 rż koślawe kolana są normalne. Nieprawidłowe są kolana szpotawe, które zazwyczaj robią się u dzieci po 2rż z powodu siadania na nogach z łydkami na zewnątrz. Maja póki co też ma od beczki

hej, mlody po wilkich bojach w koncu padl, niezniszczalne dziecko, dzis rano odprowadzalam dominike do przedszkola to cala droge biegl,a ja z wozkiem za nim, w sumie nie wiem po co ten wozek wzielam, ja wrocilam zmeczona a on naładowany

trasia dominika tez takie beczkowate nogi miala a teraz ma takie sliczne prosciutkie nozki
madziolka cudownie, ja naprawde wierze ze my tu na bb tworzymy cos w rodzaju zbiorowej mega sily
ironia a gdzies ty zlapala to zapalenie gardla?
moon jak tak patrze na sibieto powinnam zmieniac zawod co jakis czas, zbyt wiele rzeczy mnie pociaga i interesuje zeby cale zycie spedzic na jednej czynnosci
forever odchudzanie zaczyna sie w glowie, musimy sobie powiedziec ze naprawde sie bierzemy do roboty a pozniej szukamy najlepszego dla siebie sposobu, zeby to osiagnac. do mnie wiele diet nieprzemawia, a ta kobieta o ktorej pisalam wyjani dlaczego wlasnie nie powinno sie jesc surowych owocow, warzyw, nabialu, pic zbyt duzo wody- to co ona pisze jest dla mnie naprawde prawdziwe, ale to musisz sama przeczytac jej ksiazke- sa tanie, choc nie mowie ze to jest takie łatwe
mama m swietny plan z tym domikiem, ja palnuej polowac na taki domek w zimie, u nas na gieldzie samochodowej mozna kupic zywane za 100 zl
andariel przestan analizowac i ciesz sie chwila, niech sie sprawa sama rozwizuje;)
hej kati i dubeltowka(wspolczucje ci tej pogody)

Ostatnia edycja:
marta no to ten twój Norbert ma mega duzo siły, Mati tez dzis ze spaceru wracał troche drogi na nogach i obawiam sie ze tak bedzie czesciej i troche mnie to niepokoi bo u nas za bardzo warunków do jego spaceru obok wózka nie ma :dry:
a jeszcze zaszedł do sąsiadów i wpakował sie do ich garazu i do domu no szoook

marta a ty polujesz na plastikowy czy drewniany ten domek?

traschka napewno z wiekiem nóżki beda sliczne i zgrabniusie
a z tym wchodzeniem na 3 pietro z zakupami i Marysia na rekach to podziwiam cie naprawde

Madzioolka wspaniala wiadomość, w kupie siła, wierze że nasze modlitwy i dobre myśli pozytywnie wpłyną na dalsze poczynania:-)
ironia to Ci się przypałętało, zdrowiej
moon no wiesz recesja na zielonej wyspie, trzeba szukać oszczędności:-p
forever mi zdarzało się, wziąć Asię na spacer bez butów:zawstydzona/y::-)
trasia ja też bym się na razie nie przejmowała nóżkami. Zresztą wszystko jest do skorygowania. Emilka miała nóżki w kształcie X i trzeba było ją pilnować by siadała po turecku. Teraz juz jest ok.

dzieki dziewczyny za słowa otuchy!

andariel zastanawiasz się czy szczepić teraz Leo? Strasznie trudny temat, mam wrażenie że im mniej się na ten temat wie tym jest łatwiej. ja póki co odraczam szczepienie o-ś-r jak mogę najdalej. Zaszczepię na pewno ale chciałabym po 18 miesiącu.
Co do Leo - tak jak sama kiedys pisałaś. Leo chodzi więc neurologicznie wszystko powinno być łatwiejsze do ogarnięcia, a szczepionki nie zaburzą jego rozwoju. Ja nie jestem ani anty- ani pro- szczepionkowa. Cłkowity brak szczepinień w naszym swiecie mnie przeraża, nie naraziłabym dziecka na choroby które może złapać np w szpitalu. Jednocześnie polski kalendarz szczepień jest dla mnie do przyjęcia i nie rozumiem dlaczego w małe dziecko, w tym noworodki! pakuje się taką masę szczepień. To wszystko można by przecież rozegrać inaczej, spokojniej.

Ironia mój brzuszek nie należy do gatunku tych, którymi nalezy się chwalić:zawstydzona/y:

swoją drogą - zaczęłam szósty miesiąc!!! szok... no i pocieszające jest, że wchodzę w większość swoich normalnych ciuchów, poza spodniami recz jasna. Ale pamiętam, że poprzednio moje ulubione spodnie ciążowe w 7 miesiącu były za małe a tym razem są wciąż luźne więc może dotrwam do 9 miesiąca.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry