mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
dubeltówka to współczuje ze tak zimno macie, u nas dzis piekne słońce, wiec juz zaliczylismy 2-godzinny spacer i pewnie jeszcze bysmy byli na dworku gdyby nie to ze Mati zaraz padnie na drzemke, ale po południu znowu pedzimy na spacer i plac zabaw bo trzeba korzystac bo podobno zapowiadaja ze od niedzilei zacznie sie prawdziwa jesień 
kiedys wam pisałam ze na placu zabaw u nas jest taki fajny plastikowy domek dla dzieci, nawet ironia wtedy pytała ile kosztował bo chcieli kupic Beniemu, no i ja sie napaliła ze na wiosne kupimy taki Matiemu na działke tylko ze ceny są straszne bo nowy kosztuje około 350zł a uzywany ok 300zł wiec ostatecznie wymysliłam ze sami z Grzeskiem taki Mateimu zrobimy (czytaj-ja zrobie projekt Grzesiek wykona domek
) tylko bedzie zrobiony z płyty ładnie pomalowany a tym samym bedzie stabilniejszy (nie połamie sie) i posłuzy na dłuzej
Grzesiek juz praktycznie przekonany i zima bedziemy tworzyc :-)
ironia ja w aros płaciłam 7,30zł za ta książeczkę ale kupowałam tez kilka innych ksiazeczek wiec mimo przesyłki i tak wyszło niezle; teraz chyba w aros juz jest niedostepna ta książeczka...

kiedys wam pisałam ze na placu zabaw u nas jest taki fajny plastikowy domek dla dzieci, nawet ironia wtedy pytała ile kosztował bo chcieli kupic Beniemu, no i ja sie napaliła ze na wiosne kupimy taki Matiemu na działke tylko ze ceny są straszne bo nowy kosztuje około 350zł a uzywany ok 300zł wiec ostatecznie wymysliłam ze sami z Grzeskiem taki Mateimu zrobimy (czytaj-ja zrobie projekt Grzesiek wykona domek

) tylko bedzie zrobiony z płyty ładnie pomalowany a tym samym bedzie stabilniejszy (nie połamie sie) i posłuzy na dłuzejGrzesiek juz praktycznie przekonany i zima bedziemy tworzyc :-)
ironia ja w aros płaciłam 7,30zł za ta książeczkę ale kupowałam tez kilka innych ksiazeczek wiec mimo przesyłki i tak wyszło niezle; teraz chyba w aros juz jest niedostepna ta książeczka...
Właśnie zadzwoniłam przypomnieć o butach.... 

ja tak nie potrafię, niestety:-(