reklama

Czerwiec 2011

witam się i żegnam - dziś też bez weny, a nawet dość wkurzona na nasze Polskie realia... szkoda gadać nawet; próbuję nadrobić, ale bez efektu - wybaczcie; Madzioolka myślę o Was;

reklama
dziewczyny na zumbie było super :-):-):-)
dawno tak tyłkiem i cyckami nie wytrzęsłam :-D
zabawa pierwsza klasa :-) także polecam bardzo - idealne dla odstresowania :-)
Marta dzięki za info zajrzałam na stronkę tej babki - fajne rzeczy :-)
Adariel coś taka smutaśna?

Jakie książeczki miłe w dotyku Mrsmoon i Kati83 ? :baffled: Jakoś nie nadanżam....
Andariel - w rzeczy samej :nerd:
Marta24 - poproszę o parę rad jak schudnąć zważywszy, że się wcale nie obżeram :no:
Ja dziś nie padłam wieczorem jak zwykle po spacyfikowaniu Młodej :tak: Zagadka półgodzinnego śniadania się wyjaśniła - dwójki na górze, opiekunka zauważyła. Przy wieczornej kaszce też zaczęło się od cyrku jak rano, ale jak po pierwszej łyżce zauważyła, że nie ma tam wrednych kawałków gruszki - od siebie dodam, że z eko sklepu - to szybko i grzecznie zjadła. :happy2: W związku z tym zmiksowałam zupę na jutro - od 12 Tata się zajmuje, odbiera ze żłobka - ale żeby nie było za łatwo dorzuciłam ugotowaną - a raczej rozgotowaną z moimi umiejętnościami kulinarnymi :sorry2: - kaszę.
A tak wogóle to wafelek który zszamała w sobotę był z orzechami.... :dry:
Cyrk żłobkowy z Tatą się zaczął :wściekła/y: Dziś Młoda wróciła w kapciach do domu co zupełnie nie przeszkadzało Tacie - przebierał Krysię, ale buciki te same - aczkolwiek dużo trudniejsze w założeniu - trafiły na nóżki. Ciekawe co będzie zimą....:crazy: Szczerze mówiąc liczę na zdrowy rozsądek Młodej, która dopilnuje Taty... :eek:

Ostatnia edycja:
dziewczyny podczytuję więc wiem, co u Was ale sił brak na odpisywanie:zawstydzona/y:
u nas wekend gorączkowy - ząbki, więc dzisiaj zostałam z Emilką w domu i dała mi trochę popalić, bo już zdrowa jak ryba, energii miała za trzech a ja nie:baffled:
Madzioolka tulam, tulam, tulam a jak Majeczka się miewa?
ironia duuuużo zdrówka Wam życzę!
forever to Młoda już całkiem zdrowa? co do książeczek to chyba chodzi o te: Zwariowane gąsienice - Opracowanie zbiorowe za | Książki empik.com kati pisała o nich w wątku Nasze zakupy...
asinka jak Tymek i jego brzusio?
kati jak Twoje zdrówko? zatoki choć trochę puściły?
moon Ty dzisiaj chyba balujesz?:biggrin2:
andariel co u Was???
marta jak dobrze czytać Ciebie właśnie taką pozytywnie nastawioną:tak:

Wszystkie Was pozdrawiam, oczywiście jak zwykle nawołuję zołzę:-p a raczej przywołuję do porządku:-p ironia pisała, że przyjmujesz gości, no ale ileż można???;-)

ps miałam nie odp...:sorry2:

Martadelka, Młoda myślę że tak no ileż można mieć katar... :baffled:
Podejrzewam, że czwartkowa lekka temperatura mogła być od zębów, wychodzą w parze. :tak:
Ja - Zołza to do pracy idzie albo już poszła na dniach a ona nie tak jak większość z nas od 7/8/9 do 15/16/17....

hej
dziś po zumbie czuje się rewelacyjnie :-)
kombinuje czy nie zrobić tak że raz w tyg na zumbę a raz na aerobic :-)
zobaczę
Mrsmoon ja kupiłam tą książeczke w Auchan za 6,99 zł o taką
Jane Edgecomb, Naeline Cassettari (ilustr.) Gąsienice, patyczaki i robaki. Książeczka miła w dotyku -
A jak zatoki? lepiej?
kiedy będziecie w Rybniku?
forever a co tata młodej taki nieogarnięty że w kapciach ją przyniósł?
Martadelka zatoki na razie ok, ale jeszcze nie chodziłam dużo po powietrzu, staram sie siedzieć w jednej temp no i sinulan biore. Jak samopoczucie dziś?

Witam porannie

forever, martadelka to chodzi o te ksiazeczki
Tajemnice zwierząt. Książeczka miła w dotyku - Wendy McLean - Fabryka.pl

Gąsienice, patyczaki i robaki. Książeczka miła w dotyku, 0-3 lat w Media Markt

mrsmoon ja gąsienice patyczaki i robaki kupowałam w ksiegarni aros www.aros.pl (maja sporo fajnych pozycji dla dzieci i w cenach nizszych niz w innych internetowych, sama kupowałam wiec polecam)

martadelka zołza chyba od 17 miała iść do pracy

forever to niezle z tym powrotem Krysi do domu w kapciach, chyba zima nie bedzie takich butowych wpadek...

jak tam chorujace maluszki i mamusie? lepiej juz?

u mnie brak weny wiec odpisuje wybiórczo

wszystkim miłego dnia życze

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.
U nas już tak zimno, że musiałam kurtki zimowe dziewczynom powyciągać:baffled:
W weekend szwagier się do nas wprowadza więc mam mały pier*dolnik w domu bo muszę kuchnię przerobić na salon z kuchnią i udostępnić mu pokój. Cieszę się bo zawsze lubiłam jak jest tłoczno w domu i kasy trochę oszczędzimy na czynszu. Teść już zjeżdża do Polski i jest mi smutno, a może nie tyle smutno co mu zazdroszczę:zawstydzona/y:
Kati zumba jest rewelacyjna, ja się zastanawiam czy nie zakupić sobię zumby na x-box kinect, bo moje koleżanka ma i już zrzuciła 25kg (nie żebym ja tyle chciała:-p)
Widzę, że wszystkie bez energii, chyba przesilenie daje we znaki:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry