reklama

Czerwiec 2011

reklama
Doris :-) - pocieszasz mnie z tymi butami ale Tacie Młodej się wczoraj nieźle dostało przez telefon - insza sprawa, że to nie była jedyna akcja dnia wczorajszego...:no: Ja naprawdę bardziej liczę na bystrość Młodej....:confused:
Super, że klub malucha się sprawdza - a co robić, basen, zakupy choćby w supermarkecie - wolność :-D
Andariel - faktycznie jakby chłop jechał na wakacje z rodziną za karę no to nic dziwnego że narzeka skoro jest co do zasady nastawiony na nie. Nie chcę w żadnej sposób rysować laurki Tacie Młodej od którego zażądałam aby pojechać z nami na południe na majówkę 2013, bo ja się z Krysią do samolotu sama nie właduję i już :no:, ale wydaje mi się, że miałby inne podejście - insza sprawa - Młoda to luzara i ja w sumie chyba :sorry2: też się nie napinam.
A co do szczepień -ja jak zwykle inaczej jak reszta świata czyli jestem z Tobą no ale coraz bardziej mnie krew zaczyna zalewać na teksty lekarzy....:baffled::wściekła/y:
Mama MATIEGO - ja też byłam poukładana pod tym względem a poza tym rodzina może Ci dać wózek z którym nie będziesz się chciała na ulicy pokazać i meganiepraktyczny. Większość zakupów dzieciowych jak dla mnie trzeba przemyśleć, kupowanie czegoś na szybko zazwyczaj się kończy totalną klapą:sorry2:. Czuję przez majtki, że problemy przez taką bezstroskę będą, przeczucie odnośnie problemów mieszkaniowych mojej księgowej się niestety sprawdziło....:baffled:
A ja myślę, że Mrsmoon dopadło coś na weselu :-D;-)

Ostatnia edycja:
MAdzioolka, uffffff!!!!
Trasia, Michał też się martwi, ze Miesio ma krzywe, ja tego nie widzę i olewam póki co temat;)
Ja sama z Miesiem również ale dzisiaj u rodziców nocujemy:) Wczoraj byliśmy na lekcji muzyki:)) WIęcej nie napiszę- zaraz laptop padnie a nie chce mi się zasuwać na dół po kabel. Leżę już w cieplusim łóżeczku.
Trzymajcie się Kochane!

ej, co Wy na mnie wsiadlyscie?!
moon kochana no, co Ty - nie denerwuj się na nas, to tylko głupie żarty:sorry:

kati a z jakiej okazji to winko?
Doris jeszcze parę dni i odnajdziesz się w nowej sytuacji (ze żłobkiem) i spokojnie z czasem zorganizujesz sobie jakieś zajęcie (wolność - forever:-D), najważniejsze że Julcia świetnie znosi pierwsze dni w żłobku:tak: przynajmniej tym się nie musisz stresować:tak: a jak starsze 'dzieciaki' się miewają?
mamoM hej:-)

Witajcie :-)

Julia już w żłobku. dziś odbieram jąo 12. Przyjechałam do domu i....podgladalam co robi na monitorigu. Ale teraz musze sią zajac jakimś sprzątaniem dla zabicia czasu

Mrtadelka...malolaty w porządku - Dominika się uczy stale, a damian prawie wcale więc norma :-)

Aestima...czytalam wczoraj,że zadowolona jesteś z pracy - I TO NAJWAŻNIEJSZE ABY PRACA PRZYNOSIŁA SATYSFAKCJĘ. Oby tak dalej

Kati, MamaM....dzień dobry :-)

głowa dalej boli ale to chyba i z pogody i z zatok - cholerne przeciągi w pracy:wściekła/y:

mamo Matiego witaj już po spacerku?
Martadelka wczoraj było z okazji braku okazji:zawstydzona/y: ja pije winko od niecałych dwóch m-cy bo przedtem karmiłam
a tak wogóle najpierw sie z M. pokłóciliśmy a potem się pogodziliśmy z bardzo przyjemny sposób :-)
A jak ze zdrówkiem Emi i twoim?

reklama
Doris dla zabicia czasu możesz i u mnie posprzątać:-p
kati widzisz, jaka ja niedobra, juz ostatnio się pytałas a nie ja odp:zawstydzona/y: a więc: Emilcia zdrowa jak ryba, po gorączce nie ma śladu - ewidentnie ząbki (końcówka wyrzynania się górnych czwórek), ja ok, choć bywało lepiej, ciągle coś trzeba robić, martwi mnie ciągły bałagan w domu, a jak Emi zaśnie to nie zawsze mam siły coś robić, uprzątne zabawki i tyle...:zawstydzona/y: z drugiej strony chcę jak najwięcej czasu być z Emilką a ja nie z tych Perfekcyjnych Pań Domu więc jest jak jest, z M jako tako, największy problem mam z dziadkami, ja już nie daję rady z nimi...:baffled: a jak u Was ta opieka wygląda? bierz procha na głowę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry