• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
witam porannie

my juz na nogach, G. pojechał do pracy oczywiscie nie obyło sie bez sceny płaczu w wykonaniu Matiego :-(

weekend mielismy super udany, sobota bardziej sprzątająco-zakupowa ale za to w niedziele odpoczelismy sami, zaliczylismy rano spacerek a po południu plac zabaw, Mati sie wyszalał bo przy takiej pogodzie to tylko na świezym powietrzu być wypadało

wczoraj pracowity dzięń miałam, najpierw bylismy na ryneczku, a potem pełno pracy w domu- G. kończył fugowac płytki w garazu, a ja kończyłam myc okna, potem prasowanie, robienie obiadku, troche musiałam poszyć, a po południu mimo kiepskiej pogody poszlismy wszyscy do mojego mini ogródeczka wyrwac w końcu warzywka i przygotowac do zimy, Mati byl najwiekszym pomocnikiem do czasu az zaczał leżec na trawie i łapać opadajacą mgłe na twarz :-D wygladało to przekomicznie, wrócił do domu brudny jak mała świnka i wszystkie wierzchnie ubranka od razu wyladowały w pralce :sorry:

dziś niezbyt miło na dworze i niezbyt zachecająco na spacer ale pewnie sie wybierzemy zamiast gnić w domu

gdzie wy wszystkie???
odmeldować się :-p

miłego dnia babeczki :-)

witam się porannie ale dziś szaro, buro i ponuro :-(
Matiemu wychodzą czwórki na górze, dwie za jednym razem... przebiły sie ale ledwo co i teraz mały sie w nocy rzuca i ostatnio dwa razy budzi i woła: "mama mama mniam"
i całą flachę za każdym razem wypija:confused2:
no ale cóż nie umiem mu nie dać...

a rano się obudził jak wychodziliśmy do pracy i taką histerię urządził tylko mama i mama a ja musiałam już wyjeźdżać...

czesc laski

ja zyje, nowa niania jak na razie ok, maly troche zaglucony i kaszle ale udalo mi sie go wczoraj wscinac do lekarza tylko dlatego ze mam lekcje u jednej pani doktor i nas przyjeal tak to bysmy musieli dzis warowac pod przychodnia pol dnia bo nie ma numerkow
generalnie jestem zmeczoan strasznie norbertem, daje nam w dupe porzDNIE,CIAGLE AWNTURY, WYJE, A jak sobie cos ubzdura to potrafi wyc godzine, wstaje o 5 i od razu wyje, bije dominike, spi z nami bo nie ma sily na to zeby spal w lozeczku, ciagle wszytsko na przekor. przysiegam ze jakby dominika byla taka na pewno bym nie miala wicej dzieci bo niedosc z jestemwykonczona praca, mam mnostwo zaleglosci bo do pracy poszlam z dnia na dzien kompletnie nieprzygotowana to wracam a ten wisi na mnie....niech mnie ktos przytuli

kati wspólczuje poranka

marta tulam :*
moze Norbert dalej odreagowuje to ze poszłas do pracy, opiekunkę potem drugą nową opiekunkę i wszystko na raz mu sie nałożyło
chyba trzeba to jakos przetrzymac, choc wyobrazam sobie ze nie jest to dla ciebie łatwe
mam nadzieje ze z czasem mu to minie i troche odsapniesz :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry