reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dziewczyny mam takie małe ogłoszenie dla niefejsbukowych :tak:

Kochani organizuje zbiorke rzeczy niezbędnych dla maluszków z domu małego dziecka w Krakowie !!
Jeżeli chcecie pomóc to zapraszam - można wpłacać bezposrednio pieniazki na ich konto lub kupic to co jest potrzebne !
14 listopada jadę zawieźć paczkę więc jeśli ktos chce sie dorzucic to zapraszam !!

Dom Małego Dziecka im. Jana Brzechwy

Miałam tam kiedyś praktyki i po prostu serce sie kraje kiedy widziałam takie maluszki w wieku naszych dzieci ktore przyklejone sa do okna i na kazda panią która idzie w strone domu dziecka wołają mama... :-(

łojojoj ale nas mało tu...
mam troche luzu
Mrsmoon fajnie ze Majka i babcia się "dogadują" tobie współczuję siedzenia przy przejściu:confused2: ja mam taką miejscówkę przy onie z dala od petentów i innych pracowników i jest mi bardzo dobrze :tak:
zaglądaj częściej
Doris to wszystkiego najlepszego dla Damiana :-) to może w tym tygodniu do nas częściej zajrzysz. A jak Julka zdrowa?
Adariel fajnie że niedziela udana :tak: ja też uwielbiam taką jesień :-)
Forever u nas mgła tylko raniutko a potem piękne słońce i upał:szok: jak na tę porę roku :-D
Mati wprost przeciwnie nie chce żadnych leków oprócz rozpuszczonych kuleczek homeopatycznych. My też używamy Olbas Oil.
Co do bodziaków to miałam kilka ale były poplamione ale jak będę u mamy zajrzę, rozm 68 to Mateusz nosił październik- grudzień zeszłego roku :szok:
Ironia, Mamo Matiego hej :-)

reklama
hej wieczornie :-)

faktycznie pustki dziś, ja troche dziś zalatana, moze jutro z czasem bedzie lepiej

ironia Benio już śpi? a Mati w pełni zabawy, szaleje z tatusiem, chyba u sąsiadów ich słychac :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry