ironia
Mamusia Benia
marta u mnie to od zawsze sie cos takiego śniło...ciotka ktorej nie lubiłam dosc mocno mnie straszyła
nie bede rozwijac zebyscie nie padli na zawał ale nawet ja pietrałam 
babcia od dnia kiedy umarła śniła mi się i uspokajała, sni sie przy kazdej waznej uroczystosci np przy slubie snila mi sie i skladala zyczenia
dziadek ktory w kweitniu umarł - kazał mamie przekazac ze jest u niego ok i zeby sie pozbierała
a z nieznajomych to miałam taka sytuacje ze robilismy zdjecia na cmentarzu i zdjecia nagrobkowe zrobiłam jednej babce zdjecie bo było strasznie okropne...pol twarzy normalne a pol tak skorodowane ze wygladało jak czaszka... przysnila mi sie w nocy wkurzona i kazała usunac zdjecia - nie było wyjscia usunełam
i zapalilam jej znicza w ramach przeprosin
a tu w krakowie snił mi się chłopiec z XIX wieku ktory umarł na zapalenie płuc i oprowadzał mnie po swoim dworku, opowiadał o sobie o rodzinie i mamie... co smieszniejsze rano jak sie obudziłam sprawdzilam wszystko co mi powiedział, gdzie ten dworek, jak do niego dojechac i jest cos takiego w modlniczce
o tutaj popatrzcie : - Biuro Organizacji Imprez Uniwersytetu Jagiello

babcia od dnia kiedy umarła śniła mi się i uspokajała, sni sie przy kazdej waznej uroczystosci np przy slubie snila mi sie i skladala zyczenia

dziadek ktory w kweitniu umarł - kazał mamie przekazac ze jest u niego ok i zeby sie pozbierała
a z nieznajomych to miałam taka sytuacje ze robilismy zdjecia na cmentarzu i zdjecia nagrobkowe zrobiłam jednej babce zdjecie bo było strasznie okropne...pol twarzy normalne a pol tak skorodowane ze wygladało jak czaszka... przysnila mi sie w nocy wkurzona i kazała usunac zdjecia - nie było wyjscia usunełam
i zapalilam jej znicza w ramach przeprosina tu w krakowie snił mi się chłopiec z XIX wieku ktory umarł na zapalenie płuc i oprowadzał mnie po swoim dworku, opowiadał o sobie o rodzinie i mamie... co smieszniejsze rano jak sie obudziłam sprawdzilam wszystko co mi powiedział, gdzie ten dworek, jak do niego dojechac i jest cos takiego w modlniczce
o tutaj popatrzcie : - Biuro Organizacji Imprez Uniwersytetu Jagiello

szkoda generalnie ze o wielu rzeczach sie nie mowi, a jak sie mowi to wiele osob patrzy jak na wariatow....no i ta reinkarnacja tez mnie zaciekawila
z takich smiesznych rzeczy cmentarnych to moge wam powiedziec jak babcia mi prezent zostawiła na swieto zmarłych 

od tej pory spokoj...