Byliśmy w centrum handlowym m.in. deichmann, ccc, 5-10-15 i coccodrillo - i wielkie NIC!!!
masakra jak fajne z obexa to cena 209 zł

a jak cena ok (ok 150) to beznadzieja!!!
no to zostawiłam i zobaczyłam po powrocie takie same z obexa za 100 zł bo likwidują sklep :-):-):-)o takie:
kozaki obex nowe 50% ceny sklepowej (2738605227) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mam nadzieję, że mi przyślą i wszystko będzie ok
Mati w nich śmigał aż miło :-)
Forever, Mamo M mówiłam o sankach a dzis jak byłąm u rodziców to sie dowiedziałam, że dostaniemy od sąsiadów lekkie drewniane z oparciem od rodziców sąsiadów (kiedyś dawałam korki z maty ich córce) :-) no to sie ucieszyłam :-)
Mamo M ja też bym odśnieżała choinki, szkoda ich bardzo, muszę w pracy zabezpieczyć sadzonki drzew co ostatnio zakupiliśmy i posadziliśmy, tzn kupić folie i drwa specjalne a gospodarczy to zrobi. Matiego położyliśmy o porze normalnej dla zegara, troche pomarudził ale zobaczymy, litości brak ;-)
Traschka czytajac twojego posta coraz mocniej Ci współczułam... bidulko współczuje Ci:-(
A moze Marysia ma skok rozwojowy? Mati też ostatnio był rozbity... ale troche lepiej jest teraz choć dzis zobaczyłam, ze jak wyszły górne 4 to zaczynaja się pokazywać dolne 2 - nareszcie :-)
Marysia nie moze pogodzić się z pogodą widać jak np ja nie lubi zimy ;-) Mateusz przeciwnie latał i odśnieżał samochód ;-) ściągał tylko rękawiczki ale pierwszy raz tylko potem grzecznie słuchał :-)
Adariel my też odpusciliśmy ale głównie dla 2 powodów
1. lubie to jak sie wtula we mnie a M. w nas i wtedy nam tak ciepło i fajnie
2. jakbym miała codziennie nie spać ok 1-2 godz w nocy to bym chyba spała w pracy

seks tantryczny hmmmm muszę o tym poczytać :-) my lubimy różnie - na niektóre nowości
Doris super zakupy :-) my musimy sie ograniczać z racji M. próbnej umowy o prace na razie, Matiemu kupić buty musiałam, a M. na konto urodzin sobie kupi (bo też nic nie znalazł

)
A kolor to kakao

ja sie wefryzuruje to cykne fotke :-)
Ja u fryzjera płace ok 50 zł za taki komplet le mam 50 % znizki bo to salon mojej kuzynki i na mnie trenowała pierwsze fryzury

i mam dozywotnio znizke ;-)
ale teraz mam tak fajnie obciete włosy ze nie potrzebowałam ciecia wiec sama postanowiłam sie w malarza zabawić
Madziu jak dobrze, ze sie odezwałaś :-)
Ogrom zdrówka dla Twojej mamy ślę, my chyba wszystkie tu myślałyśmy o Was - i kciuki cały czas trzymamy &&&&&&&&&&&&& oby było coraz lepiej &&&&&&&&&&&&