reklama

Czerwiec 2011

jestem....
po nocy jestem zmeczona i padnieta, Mati budził sie 3 razy do północy, o 1 zrezygnowałam i wziełam go do siebie ale gdzie tam, tak jak ostatnio tylko sie krecił i spania nie było (czemu on nie chce teraz przy mnie spać :confused:) wiec spowrotem włozyłam go do łózeczka i na szczescie spał do 6
tylko niestety nasze dni zaczynaja sie o 6, Mati biega po pokoju, salonie, kuchni a ja tak bym chciałą polezec choc do 7 :dry:

rodzice dzis przyjechali, ja pojechałam z tata na zakupy (jako sponsor bo w portfelu zero a w biedronce karta sie nie zapłaci...), a mama została z Mati, oczywiscie Mati nic od niej nie zjadł drugiego sniadania, nawet spojrzec nie chciał, tylko było "nie, nie, nie"
przyjechałam ja i zjadł wszystko, no oszaleje...
potem jeszcze dał popis swojej histerii bo mama nie chciała mu dac kubka z goraca herbata :wściekła/y: nosz myslałąm ze mu krzywde zrobie, ale ostatecznie nie zrobiłam, uspokoił sie po ostrym wyciu i rzucaniu na podłoge....
ale tak podejrzewam ze to zeby bo wszystkie 4 trójki wychodza, biedne to moje dziecko :baffled:
tyle o mnie......

Madzioolka przede wszystkim wytrwałości dla was i nadziei ze wszystko bedzie ok, bo napewno bedzie, pewnie rehabilitacja bedzie trwała, bo wiadomo nie tak szybko wszystko wróci do normy, ale napewno bedzie dobrze
i tak jak dziewczyny pisza, wszystkie tutaj myslimy i o tobie i twojej mamie i dalej zaciskamy &&&&&&
no i wpadaj do nas :-)

traschka no weekend przetrwałam jakos, choc kiepsko czuje sie psychicznie i nastrój nie za dobry, G. ma zjezdzac do domu, ale narazie nic konkretnego nie wiem, musze dzis zadzwonic do niego choc na chwile, a te minuty sa tak strasznie drogie i liczy i mi i jemu :baffled:
oby było lepeij z tym spacerami śniegowymi, ja dzis nie byłam i po południu tez nie wiem czy wyjdziemy, bo strasznie zimno i niemiło a do tego mgła jak mleko :baffled:

asinka daj znac co po usg i oby było po twojej/waszej mysl co do płci maluszka :-) no oby bobas w koncu sie ujawnił :-)

forever znowu tydzięń bez żłobka, co z opieka nad Krysią?

kati współcuje zminicy w pracy, nie grzeja ci?

andariel hej :-)

reklama
Traschka - czasu brak na wszystko w tym na jedzenie :baffled:
mama MATIEGO - a dlaczego Wam obojgu lecą minuty... ? Jak ja wyjeżdżam za granice to się przestawiam na ookalnego operatora i płacę tylko ja i to wcale niedrogo - w każdym bądź razie wolę dzwonić niż odbierać. Opieka nad Młodą jak zwykle patchworkowa - opiekunka, moja Mama, Tata myślę, że w piątek z wizytą u lekarza no i czwartek wolny więc ja. Zaczyna mnie umęczać taka sytuacja, cieszę się że mam taka pracę jaką mam bo inaczej bym napewno nie ogarnęła :no: Lepszego humoru. :happy2: Bo i żeby Mati dał pospać - ja sobie nie wyobrażam takich akcji z Młodą a spać będzie w łóżku ze szczebelkami dokąd się da...

mama MATIEGO - ja też mam w Orange, b. prosto trzeba wyłączyć telefon i jak się włączy wybrać ręcznie operatora, w UE wszyscy mają te same stawki, ale lepiej się upewnić czy któryś nie ma korzystniejszych. I wtedy się opłaca dzwonić bo mechanizmjest taki, że dzwoniący jest traktowany jakby miał numer w danym kraju i odbierający nic nie płaci. Plus są - w każdym bądź razie były - oferty, że wybrane kraje za niewielką stałą opłatę jeszcze taniej.

nie ma 13, a ja już zeżarłam lasagne z wczoraj (M. robił oczywiście;-)), a Ty forever dopiero co śniadanie zjadłaś??? padłabym z głodu niewątpliwie! jak do max 10 nic nie zjem, to zaczyna mnie nudzić i strasznie mi słabo jakoś; no i u nas zwyczaj - zawsze tuż po wstaniu kawka gotowana z przyprawami (ostatnio ciut chili dosypuję też - na rozgrzewkę) i się bebechy do działania zagrzewają odpowiednio; jak jest dzień bez takiej kawki (np. na wyjeździe), to mi źle;
lecę oblukać allegro pod kątem zwykłych bawełnianych bodziaków dla Leo (najchętniej białych czy jasnych) jako do piżamki, bo powyrastał i kuse wszystko; wyrasta mi z 86 (trasiu - to Marysia się nieźle wyciągnęła!).

Myślałam rano o spacerze, ale mi się odechciało - no nie ma mowy i już:zawstydzona/y:szkoda, ale trudno...

jak u nas sypie... :szok: a ja nie wiem czy mam zmiotke w aucie, jak nie to będę musiała rękawiczkami działać:-(

Asinka &&&&&&&& żeby dzidzia pokazała co ma między nóżkami i jedźcie powoli
forever zdrówka dla Krysi
Traschka to Ci Marysia rośnie jak na drożdżach, a do śniegu moze się przekona ale z czasem.
Mamo Matiego no grzeją ale jak palacz przyjdzie godzine przed nami po niepaleniu w weekend to sobie wyobraź... szkoda gadać a zresztą trzeba jeszcze oszczedzać na opale - paranoja!!!
Nie wychodzą Mateuszkowi zęby?
Adariel a moge do tej lasagne się przyłączyć :-puwielbiam :-) ja zrobiłam wczoraj iście ślaski obiad, rosół, rolady wołowe i kluski śląskie no - troche się wyłamałam i nie zrobiłam kapusty "modrej" tylko sałatke z pekinki :-)

kati oby przestało padac i obys miała zmiotke :tak:
no fakt bo to po weekendzie to nawet jak napala to zanim sie nagrzeje to mozna zamarznąć
no Matiemu wychodza wszystkie cztery 3 i tak troche podejrzewam ze to przez to te ataki złości i kiepskie noce :baffled:

u nas na szczescie nie pada, ale jest beznadziejna aura, strasznie sennie i wogóle niemiło, nawet nie mysle o wyjsciu dzis na spacer...

hej dziewczyny
ja po calym wdniu szkole mowic ni emoge ale chyba dobry humor mi wraca, w ogole to bardzoooo lubie swoja prace, obym tylko miala wiecej czau zeby sie prygoowac a bylaabym w siodnym niebie, niestety czasu na wszytsko brakuj

madziolka super ze sie odezwalas, wierze, ze twoja mama wyjdzie z tego, jestem sercem z wami

trasia super, ze sie lepiej czujesz

asinka czekamy na wiadomosc

mama mmałemu na pewno cos dolega, byc moze zeby. nasz od kilku dni znowu zaczal spac

witaj kati, andariel i nasza zapracowana forever

a tak krotko bo zmeczona jestem strasznie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry