reklama

Czerwiec 2011

Doris : - ) - no to obkupieni jesteście. Ja gdy patrzę ze wstrętem na tony ubrań w domu to kompletnie nie mam ochoty na zakupy. Ostatnio podjęłam krucjatę w poszukiwaniu brązowych rurek na zimę - gdzie tam.... :szok: Dziś zaczęłam akcje lato - zima tj. chowamy lato i wyjmujemy zimnę i mierzymy większość wyjętych pod kątem czy wchodzę i jeśli tak to czy mogę w tym wyjść do ludzi :baffled: Masakra.... :eek:
Co do fryzjera to ja mam włosy za ramiona już jakiś kawałek, robię farbę, ale nie równomierny placek, nie jest to też klasyczny baleyage, do tego cięcie i wysuszenie - modelowanie wtedy gdy mam fryz okazjonalny i płacę albo 160 albo 180 zł. Farba b. miła jakaś, żadnych odbarwień, smrodu. Wszystko w niecałą 1 h ogarnięte.
Andariel - ja też lubię podchody i gradację ale bez przesadyzmu.... Powoli, ale jakiś ruch musi być... To chyba na tyle przed 22 - przed czy po ja się tam - jako rycząca niemal 40-tka - swoich poglądów w temacie nie wstydzę. Szybkie numerki też czasem nie są złe, ale mnie bardziej o łączny czas chodzi niż o.... hmmm.... natężenie... :-pTo się naprodukowałam - jeszcze chwila porządków i spadam po Młodą.

Ostatnia edycja:
reklama
Doris to szaleństwo zakupowe było jak widze, ale wazne ze zadowoleni wszyscy, a pustym portfelem sie nie martw ;-) niedługo koniec miesiaca to do wypłaty blisko ;-)

andariel ja tez własnie mysle nad deichmannem i chyba i kozaczki i śniegowce tam nabede jezeli w skierniewicach beda a jak nie to przez sklep on-line po wczesniejszym przymierzeniu czegos podobnego (wzory) zeby tylko rozmiar sprawdzic

edit
forever to teraz doceniam małe miasteczka, ja u fryzjera i to w dobrym zakładzie jak na miasto gdzie bywam za ciecie, farbowanie i modelowanie ostatnio płaciłam 60-70zł

Ostatnia edycja:
forever - ale przecie tam ruch jest:-Drycząca prawie 40:-D
cena za fryzjera bardzo atrakcyjna:szok:ja kilka lat temu płaciłam za samo przycięcie końcówek + modelowanie 180 zł (w centrum, u pana Zbyszka, który rok później stał się... Pania Violą - serio!);

mama MATIEGO - :szok: ja kilka ładnych lat temu w drogim, bo drogim zakładzie niedaleko płaciłam 100 zł za samo cięcie. :eek: Ale nie powalało. Wiesz, myślę, że to jest też kwestia farby. A można i 300 zł zapłacić.
Andariel - no ale ja bym zasnęła w trakcie takich ruchów... - a ze 2 razy to mi się naprawdę zdarzyło ....:eek:. A do Pani Violi teraz chadzasz ?

Ostatnia edycja:
forever farbe kupowałam swoja, wiec doszło jeszcze, zapomniałam napisac
jak dla mnie poprostu wieksze miasto a juz stolica powalaja z cenami, chociaz w tym małe miasteczka wygrywaja ze po nizszej cenie do fryzjera moge iśc :-)
a juz najlepiej jest jak fryzjerka (znajoma zreszta) pracujaca w tym salonie przychodzi do domu, oszczedzam połowe :-)

U nas ja placę 140zł ale do tej fryzjerki chodze od dobrych 7 lat i właciwie co bym nie zrobiła to zawsze jest 140 zł :-). W centrach handlowych ceny nawet do 300 zł

forever - ja ostatnio u fryzjera byłam w rok po narodzinach Niny, kiedy to ścinałam dość mocno kudły; a generalnie nie chadzam, bo jak się ma hery kręcone, to fryzura (kształt) zostaje aż do pierwszego mycia:-D rosną więc sobie, a ja z raz na miesiąc przycinam końce i tyle;

Doris oj ja cię doskonale rozumiem, że odpuściliśice i Julia ląduje u was w łóżku. U nas Marysia też zaczęła lądować ale niestety moje dziecko wcale dobrze z nami nie śpi, wręcz przeciwnie. PO tym jak trafi do nas kręci się i wstaje, nie chce już wcale spać więc pozostaje jedynie przetrzymanie jej w łózeczku. końcu też wyrośnie:eek:
Zazdroszczę zakupów!

andariel mnie seks tantryczny też mało kręci, chyba bym nie wytrzymała napięcia;-)
A sniegowce chyba też zakupię, skoro takie atrakcyjne cenowo. Faktycznie nie przemakają?

forever ja u fryzjera byłam ostatni raz grubo ponad rok temu i nic nie zapowiada mojej kolejnej wizyty. Ceny o tórych piszecie mnie przerażają, bo ja jak idę to płacę 30 zł:-D ale tylko podcinam, bez farby i modelowania więc idę tam gdzie tanio.

mamoM polecam też zajrzeć do ccc jak szukasz butków. ja kupiłam naprawdę fajne te butki z Junior Kids za 59zł. mięciutkie, ocieplane, Marysia ostatnio wlazła w nich do kałuży po kostkę i nie przemokły! I są łądne:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry