nutria
Mama X 2009
Dzieki dziewczyny. Myślę, ze rzeczywiście pomysł zarzucę.. bo ... rzeczywiście nie jestem przekonana. a jak coś takiego dostanie, to moze pomyslec, ze uważamy, ze musi wyglądac jak suuuper laska zaraz po porodzie. Już jest wystarczająco bardzo przerażona tym, ze ten brzuch od razu sie nie schowa sam. Jak bedzie potrzebowała, to pewnie sobie kupi i juz. .. macie rację. Chyba zostanę przy kosmetyku jakimś
martadelka no ... trudno tak z buta powiedzeic co u nas. Szegónlie jak zjawiam się tak zadko
Ale - pochwalę się - wreszcie zaszczepiłam Bliźniaki na Błonnicę-Tężec-Krztusiec - dawką, która im się należała w lutym
A i WZW. Teraz mnie popędzają z Różyczką itp. Zobaczymy co będzie za 4 tygodnie.. wolę poczekać.
I mogę tez powiedzieć, ze dzieciaki są SUPER
i zaczynają być pomocne (Basia, gdzie Twoja skarpetka, przynieś - wraca po kilku minutach(!) ze skarpetką. Szuka aż znajdzie! ). i Bawią się z Krzysiem, a jak przebieram Piotrusia, to Basia przychodzi i robi "gili gili" po brzuchu.. 
tusen - masz mój głęboki szacunek. Wiem, ze praca daje satysfakcję, ale jest bardzo truna i pewnie często mozesz mieć dosyć..
martadelka no ... trudno tak z buta powiedzeic co u nas. Szegónlie jak zjawiam się tak zadko
Ale - pochwalę się - wreszcie zaszczepiłam Bliźniaki na Błonnicę-Tężec-Krztusiec - dawką, która im się należała w lutym I mogę tez powiedzieć, ze dzieciaki są SUPER
tusen - masz mój głęboki szacunek. Wiem, ze praca daje satysfakcję, ale jest bardzo truna i pewnie często mozesz mieć dosyć..
Kosmetyk będzie super i niekoniecznie poporodowy.

Chodzimy do żłobka i planujemy życie towarzyskie 
a oni teraz sie o to upominaja, ku.... ja mam poplanowane wydatki i nagle musze wynaleść 75zł przez ich *******nik w firmie, tylko stwierdził ze "to moze jakis błąd systemowy"