hej
Emi dziś była u mojej babci i siostry, zero problemów ze spaniem u nich i pięknie nam poszła spać wieczorem (przed 21 - jak na nią to rewelacja

), do tego pyszny obiadek u babci i małe z Nią pogaduszki

to moja ukochana babcia (z drugą kontakt zerowy - mimo iż mieszka na przeciwko mojej babci

), z którą mogę porozmawiać o wszystkim (no prawie wszystkim

)

no, bo nie uwierzę - jest i
andariel
a już myślałam, że dywan pochłonie Cię bez reszty

jako jedyna zauważyłaś mój nowy awatar :* natchnęła mnie moja Emi i jej zamiłowanie do kotków oraz otrzymana w niedługim czasie po urodzeniu - książeczka (a dokładnie 2 książeczki):
Emily the Strange. Dziwna Emily - Reger Rob za | Książki empik.com ;
Emily. Tajna księga dziwów - Reger Rob za | Książki empik.com fajnie, że awatar Ci się spodobał

no i współczuję (serdecznie!) wizyty teściów, a zwł 'marudnego' teścia, bo rozumie, że na teściową nie narzekasz?

za to z drugiej strony kontakt dzieci-dziadkowie

zaciśniesz zęby i przeżyjesz (i kto to piszę! buahahaha); a zinnej beczki: to ile Wy macie pokoi, że się wszyscy pomieścicie?;-) teściowie do kiedy zostają?
mamoM ło matko! za za akcja!!!

nie dziwię się, że Jesteś wk...na, każdy by był! i od razu mail od windykacji...?

mam nadzieję, że chociaż Mati był dziś 'grzeczny' (nie lubię tego słowa -a le wiesz o co mi chodzi;-))
ironia cudowna wiadomość od kardiologa

i Benio sam podciągał i trzymał sobie bluzeczkę do badania

no i beniowa gruszka

dobry dzień dziś miałaś
forever pokaż liścia

hej trasiu
przykro czytać, że tak sprawy mają się u Ciebie... A nie masz koleżanki od siebie z miasta, która ciuszkami poratuje...? Ja miałam pożyczone ciuszki od baaardzo dobrej koleżanki, oczywiście część musiałam dokupić, teraz też co jakiś czas coś mi podrzuca, ale że Emi wysoka a Jej Córa drobniutka (a rok różnicy), to niestety część ciuszków na styk albo za małe. Teraz ja mogę się Jej odwdzięczyć, bo jest w drugiej ciąży, termin na luty (choć piszę to z drżeniem serca, bo jest w szpitalu... ale to nie miejsce i czas, żeby o tym pisać) i pożyczyłam jej ciuszki po Emi. Oczywiście 'pożyczenie - pożyczeniem' bo nie rozliczamy się co do ciucha, nie! Po prostu a nóż przytrafi się Cuś i ciuszki się przydadzą

łóżeczko rozumiem, że trzeba kupić, a z szafą nie możecie poczekać? Naprawdę nie zmieścicie się w tych, co macie? A ubranek jeszcze dużo masz do kupienia?