nutria
Mama X 2009
Hej dziewczyny, wiem, ze nie bywam i jestem okropna, ale.. jak to bywa - nie ogarniam.
natomiast mam problem - czy może któraś z Was używała bielizny korygującej po ciąży? Jakies pomysły/zastrzeżenia... ?
Chciałam mojej bratowej coś fajnego sprawić i taki pomysł mi kolezanka podsunęła... Ale sama nie używała - więc nie wiem czy jest sens, czy ... pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz doradźcie cos..
natomiast mam problem - czy może któraś z Was używała bielizny korygującej po ciąży? Jakies pomysły/zastrzeżenia... ?
Chciałam mojej bratowej coś fajnego sprawić i taki pomysł mi kolezanka podsunęła... Ale sama nie używała - więc nie wiem czy jest sens, czy ... pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz doradźcie cos..
no a Ciocia właśnie daleko nie ma - autobusem 30min pod sam nasz dom. Ale najwidoczniej to za daleko... A czym Ty się zajmujesz? jeżeli mogę zapytać;-)
Ja pracuję w tzw.domu starców na oddziale demencyjnym.Opiekuje się staruszkami,pomagam w codziennych czynościach,toaleta, jedzenie,lekarstwaspacer, czytanie książek gazet takie tam.
twoja praca chyba nie nalezy do najłatwiejszej?
Po nie.