asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Witam!!
Dawno mnie nie było
Mogę powiedzieć tylko, że się za Wami stęskniłam... U Nas znowu wszyscy przeziębieni
Mnie najmniej złapało, chyba dlatego, że się dziennie Rutinoscorbinem faszeruje, a teraz dodatkowo z Tymkiem tranem. Tymek mega zasmarkany i męczy Go kaszel w nocy, ale na szczęście osłuchowo czysto. Wczoraj byliśmy w Kato na badaniach prenatalnych i Nina okazało na 100 % Niną 
waży 493 g i ma 20 cm :-) zdrowa, śliczna dziewuszka.
Wczoraj zaliczyliśmy z Sz.kino, byliśmy na Przed Świtem cz.II. REWELACJA!! Sz.też się podobało, a Tymek u chrzestnej :-) Wczoraj w ogóle cały dzień w biegu, bo jak wyszliśmy po 10 z domu, to dotarliśmy do Niego po 20. Odstawiliśmy auto do wujka, bo dostaliśmy pieniądze z AC, także teraz jeszcze bez auta
Martadelka trzymam mocno kciuki!!
Hej MamaM, Madzioolka, Forever, Nutria :-)
Dawno mnie nie było

Mogę powiedzieć tylko, że się za Wami stęskniłam... U Nas znowu wszyscy przeziębieni
Mnie najmniej złapało, chyba dlatego, że się dziennie Rutinoscorbinem faszeruje, a teraz dodatkowo z Tymkiem tranem. Tymek mega zasmarkany i męczy Go kaszel w nocy, ale na szczęście osłuchowo czysto. Wczoraj byliśmy w Kato na badaniach prenatalnych i Nina okazało na 100 % Niną 
waży 493 g i ma 20 cm :-) zdrowa, śliczna dziewuszka.Wczoraj zaliczyliśmy z Sz.kino, byliśmy na Przed Świtem cz.II. REWELACJA!! Sz.też się podobało, a Tymek u chrzestnej :-) Wczoraj w ogóle cały dzień w biegu, bo jak wyszliśmy po 10 z domu, to dotarliśmy do Niego po 20. Odstawiliśmy auto do wujka, bo dostaliśmy pieniądze z AC, także teraz jeszcze bez auta

Martadelka trzymam mocno kciuki!!
Hej MamaM, Madzioolka, Forever, Nutria :-)
brakuje jeszcze biurka nad glowa...
Ja rozpoczełam maltretowanie koleżanki o Maltę na majówkę 2013 
Czyścioszka Ci rośnie
Bardzo bym chciała jeszcze się gdzieś wybrać na południe póki Młoda nie skończy 2 lat, ale nie jest to łatwe pod kilkoma względami...