Aestima - a co to znaczy, żebyś sama zdecydowała, czy weźmiesz czy nie? Trochę olewający stosunek do pacjenta, bym rzekła... Może ciepłą kąpiel na tą stopę, bo smarować żadnymi "rozgrzwaczami" to chyba nie wolno?!
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Iza, ta lekarka to jakieś nieporozumienie (nie pierwszy raz na nią trafiłam). W zeszłej ciąży jak miałam zapalenie oskrzeli, to najpierw to zbagatelizowała a jak choroba już rozbuchała się na maksa i byłam ledwo żywa to przepisała antybiotyk i powiedziała, ze to do mnie należy decyzja czy go wezmę czy nie... masakra:/ Ale mam pecha, bo jak poszłam do ogólnego prywatnie0 za 100zł to też mi nie pomógł. Jedyne co mi powiedział, to że mam świsty jak stara babcia! Sprawdzoną i bardzo fajną panią doktor mam w zielonej górze, ale teraz jestem w bydgoszczy i muszę tu się leczyć...
A ta noga mnie nie boli- to nie będę niczym smarować. Tak jakby mi się krwiak zrobił pod skórą- taka wypukła gulka i dzisiaj zsiniała, ale nic nie boli. Mam nadzieję, ze to nie ma nic wspólnego z ciążą- urazu żadnego nie miałam... dziwne.
A ta noga mnie nie boli- to nie będę niczym smarować. Tak jakby mi się krwiak zrobił pod skórą- taka wypukła gulka i dzisiaj zsiniała, ale nic nie boli. Mam nadzieję, ze to nie ma nic wspólnego z ciążą- urazu żadnego nie miałam... dziwne.
justynka1
Mamusia Antoniusia
no bioparox 50 zł,a lekarz,hmmm no cóż sama zdecyduj ,hihi:-),żartuję,nie doczytałam co z twoja stopą zaraz się cofnę o parę kartek,a ja ci proponuje ten hascosept
no doczytałam,jutro śmigaj do tego dermatologa...
ja kiedyś złapałam kurzajkę na stopie,o zgrozo,chodzić nie mogłam,ale dostałam super preparat i po tygodniu nic już nie było
no doczytałam,jutro śmigaj do tego dermatologa...
ja kiedyś złapałam kurzajkę na stopie,o zgrozo,chodzić nie mogłam,ale dostałam super preparat i po tygodniu nic już nie było
Nadzieja:)
dziś zadalam podobne pytanie tylko na innym wątkuCześć dziewczyny! Widzę, że łapią nas różne dziwne rzeczy...Ja dziś do Was z małym pytankiem - może pomożecie. Wstałam rano i przy chodzeniu poczułam taki kłujący ból w brzuchu pod prawym żebrem (ok. 4 cm poniżej żebra) - nie wiem jak to wytłumaczyć, ale to taki ból jak przy kolce albo bardzo podobny. Jak siedzę czy leżę to jest ok. Czuję to przy chodzeniu. Nie wiem czy się martwić i jechać do lekarza, czy niepotrzebnie panikuję...Czy któraś z Was
spotkała się z czymś takim?
Aestima
Wiesz- ja normalnie jestem zapisana do przychodni w ZG a w Bdg. tylko studiuję, więc nie wiem czy mogę chodzić gdzieś indziej niz do akademickiej. Chyba, ze znają jakiegoś prywatnego, to chętnie. A może znają fajnego dentystę? Bo właśnie szukam
Jeżeli Twoja siostra ma dzieci, to byłoby fajnie gdybyś spytała jeszcze o pediatrę jakiegoś
reklama