Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
... no teraz to przesadziłam z tą edycjąPrzepraszam za czcionkę
![]()

Izuś- jesteś kochana po prostu :* już nawet nie chodzi o to czy się czegoś dowiesz czy nie, ale sam fakt, że zaptasz siostry bardzo mnie rozczulił :*

ironia -
Dobra. idę wreszcie n USGprawie ostatni dzień na zrobienie tego genetycznego.. ale tak mi kazał lekarz na poprzednim - umówić się na za 5 tyg. to tak się umówiłam. Nie wiem jak tu ta matematyka działa.. ale nic. zobaczymy co powie ten lekarz
![]()
Chyba sie nie obrazisz za takie określenie.I dlatego masz później usg.Dzieciaczki ,bliźniaki pewnie nie rosna tak szybko jak pojedynczy płód.
,przed drzwiami poprosiłam Antka,żeby dał babci Merci i złożył życzenia,ale Anti jak to dziecko nie chciał,więc D.zabrał mu z reki kinder bueno,które mu przed chwilą kupił,Anti w płacz,weszliśmy do domu Anti płacze,tamten się na niego drze,żeby nie płakał,to ten płacze jeszcze bardziej,ja mówię do małego nie płacz już,a do tego matoła,żeby się tak nie darł,na co on mnie swoja czapką pacnął

w plecy,bo się akurat do małego schylałam i mówi mi,żebym się sama nie darła,bo nie jestem u siebie,więc oboje z Antkiem wyszliśmy z stamtąd,no nawet rękawiczek nie zdążyłam zdjąć
najgrsze jest to jak rodzice sie miedzy soba sprzeczaja i dziedzko na to patrzy.A ja jestem podobna do Ciebie ,zamiast ratować sytuacje unosze sie dumą i goorzej to wszytko wychodzi.