Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
kati &&&&&&&&&&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kati &&&&&&&&&&&
no za cholerę nie chciała dać ubrać sobie pieluszkę, nie mówiąc o reszcie, latała goła po pokoju i drapała się po pupie że aż zadrapania pozostały, nie było mowy o posmarowaniu kremem, myślałam, że wyjdę z siebie
wyszłam z pokoju i zamknęłam drzwi za sobą... potem zrobiłam tak jeszcze raz i dopiero grzecznie dała się a potem tuliła się do mnie powtarzając 'mamusia, mamusia, mamusia...' myślałam, że się popłaczę, że taka wredna byłam wobec niej

człowiek jednak jest głupi, nie umie sobie poradzić z emocjami, zapanować nad sobą, ech...
cytuję: 'To jest Bobek'
(oczywiście kłaniają się Muminki a dokładnie książeczka 'Muminki. Zabawa w chowanego' - często oczywiście używałam tego zwrotu 'to jest...' ale dopiero przy Muminkach załapała)
ale Emi dała mamusi popalić... myślę, że nie możesz mieć do siebie pretensji, poważnie, to chyba jedna z najbezpieczniejszych reakcji kiedy i my tracimy cierpliwość (a przecież na to nie mamy wplywu), a poza tym myślę, że nasze maluchy też muszą się nauczyć, że ich zachowanie działa na innych...
) w pracy ze nie moze wyjechac na hiszpanie bo idziemy na sylwestra na "bal" i wpłacilismy kase i by nam przepadła

no i wtedy go odkladam dopiero