dzień dobry,
przeczytałam i nic nie pamiętam! przejrzę jeszcze raz bo aż mi wstyd...
trasia daj koniecznie znać jak Marysia, trzymamy &&&, no i sił dużooooo życzę, u mnie o tyle 'dobrze', że tylko 'tatooooo i tatooooo' słyszę, więc siłą rzeczy jak tylko P się pojawia w domu to Kubi wisi na nim...
andariel tak, Silva w ciąży!
Madzioolka gratulacje zasypiania! u nas duplo bez szału, młody dostał po siostrzenicy duży zestaw zoo, plus sporo bazowych klocków ale ewentualnie je porozłącza, budować ani bawić się zwierzątkami nie chce.. to plany ciążowe się precyzują, że kalkulacje robisz?
martadelko ale fajnie, że u Emi taka poprawa
mamoM to co tam porabiacie z Matim? G dalej jest? u nas też mega depresyjna pogoda, ale może to i lepiej bo na wyjście szans i tak nie ma..
forever lipa, że w pracy takie klimaty.. no ale najważniejsze, że Krysia lepiej!
Setanko Natalka dorośnie najwyraźniej w swoim czasie do większych kawałków, skoro z jabłkami i ogórkami sobie radzi
Kubi zasnął sam w 5 minut, bez kwęknięcia nawet, pierwszy raz od tygodnia! ale wcześniej dał mi popalić oczywiście... nie dość, że słaby przy chorobie, znudzony wszystkim, to jeszcze rozbity, bo tak to przez 2 tygodnie dużo ludzi w domu, a tu nagle znowu tylko matka dziś... więc usłyszałam rozpaczliwe 'tatoooo' chyba milion razy... wasze maluchy też tak mają? Kubi tatusia uwielbia i jak tylko tatuś na horyzoncie to ja generalnie i wszyscy inni możemy nie istnieć