reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Andariel u mnie toczka w toczkę to samo - nieumyta butelka i maja spiąca w rajstopach w których chodziła cały dzień (przybrudzone i ciasnawe) zawiast w czystym luźnych spodenkach piżamowych.... u mnie jest o tyle gorzej że juz wogóle na jędzę wychodzę bo to T jest za mają większoc czasu a ja "z doskoku" i tylko się wtrącam i dyryguję... tak to wygląda z Jego perspektywy.... :(

Forever to trzymam kciuki za poprawę w pracy &&&& a z ominięcia dawki antybiotyku to u nas było tak niestety było pogorszenei od razu przez niejako przerwane leczenie po tym jak Maja zwróciła wszystki z kaszą i nie daliśmy ponownie... ale to był początek i rozwój choroby u nas a Krysia jest na finiszu więc myślę że nic wielkiego się nie stało :)

reklama
hej
czuję się do d..., kiepska nocka, do tego uszy mnie bolą i w pracy jakaś kiepska atomsfera, trzeba uważać co sie mówi...:baffled:
u nas wczoraj była czwarta noc z zasypianiem przy zgaszonym świetle, dla mnie to postęp:-)
forever
współczuję sytuacji w pracy, a ta koleżanka to rozumiem też za darmo konsultacji udziela!?:dry: no właśnie, co z tym TV?
Madzioolka hmmm to nieźle T sobie wymyślił... oby Małej nie zaszkodziło... super, że Majeczka sama 'dorosła' to zasypiania (teraz drzemka, potem wieczorem:tak:), zawsze krok do przodu i łatwiej dla Was:tak::-)
andariel Emi też jedno oczko ucieka do środka ale od urodzenia, pediatra mówiła, żeby na razie się nie przejmować (kontrolowana była jak miała bodajże pół roku...)

martadelko - Leoś zezował dobre pół roku od urodzenia - nie wiem czy taki typ czy to z racji niedojrzałości jakichś nerwów (wcześniactwo), ale potem ładnie samo mu się to wyprostowało. A teraz od ponad miesiąca znów to samo oczko leci. Dam mu czas do końca miesiąca i chyba pokażę go jednak okuliście albo chociaż poradzę się pediatry, jak nie minie.

u nas coraz gorzej. W nocy gorączka 40,4. leki sobie nie radzą tylko okłady obnizają temperaturę. Rano znów 40,1. Udało mi się zebrać mocz, co chwilę sprawdzam wyniki bo już powinny być dostepne w necie. I zamówiłam pielęgniarkę, która przyjdzie do nas pobrać krew. Nie wyobrażam sobie zeby w takim stanie zabierać Marysię do laboratorium. No i czekamy na wyniki, bo bez tego nie da się ruszyć dalej.
Boję się, że to nie grypa:(

jezu, trasiu, co za kur***wski pech!!! też bym się okropnie bała na Twoim miejscu. Dobrze zrobiłaś z tą pielęgniarką.
A czy ktokolwiek sugerował co to może być, jeśli nie grypa? jakieś podejrzenia?

trasiu Boziu nic lepiej Marysi??? dalej taka temp??? bidulka mala...:-( tak mi przykro kochana - dobrze, że pielęgniarka przyjedzie, że udało Ci się zebrać mocz - daj znać jak wyniki!!!

witam się

trasiu ściskam ciebie i Marysie
kurcze chyba powinno sie poprawiac małej już, ile to trwa?
koniecznie napisz jak wyniki
wszystkie tu ściskamy &&&&& zeby było lepiej

forever co wiecej logopeda mówił? cos konkretnie o tv?
ja to juz schizuje z tym brakiem postepów u Matiego z mówieniem, chwilami mysle ze to moze moja wina ze cos robie źle, a za chwile ze moze z czasem mówienie przyjdzie samo, ale coraz czesciej bardzo, bardzo sie martwie :-(

Madzioolka
to widze temat dziecka konkretnie ruszony jak wizyta u gin zamówiona
u mnie tez coraz wiecej mysli na ten temat ale chyba w drugiej połowie roku pomyslimy bardziej realistycznie na to, moze do tego czasu bedziemy bardziej finansowo ustawieni - i znowu te finanse eehhh dzisiejsze czasy :sorry2:

martadelka, andariel hej

Dziewczyny, przepraszam nie jest w stanie pisać - dowiedziałam się, że mają nam de facto obniżyć pensję, dowiemy się jak zwykle w takich okazjach przy wypłacie - chcę tylko napisać o smsie, który otrzymałam od Traschki "Marysia ma zakażenie dróg moczowych, mamy natychmiastowe skierowanie do szpitala". Odezwę się później.

Ostatnia edycja:
hej kobitki!

ja pewnie wpadnę wieczorem na dłużej... chociaż u nas z dnia na dzień lepiej :) mały wraca do sił! czorci już niemiłosiernie...

dzięki forever za info, trasiu trzymamy kciuki za Marysię &&&& bidulka mała! no ale przynajmniej już coś wiadomo, mam nadzieję, że już zaraz wszystko będzie ok!

reklama
Do góry