mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
kati biedaczysko z Mateuszka wszystko na raz go męczy :-(
a czemu twój M. na nie o kolejnym bobo jesli moge spytac?
kasiawilde planowac dziecko mozna a wprowadzac plany w czyn w przyszłośic dopiero ;-)
Aestima jak Mieszko wykazuje oznaki gotowosci na odpieluchowanie to bierz sie za niego, ja bym sie brała
andariel no to sie nie dziwie twojej decyzji
asinka a ty gdzie?
forever bez odzewu dziś?
traschka, Aestima co to Sowa?
a mój Mati kilka razy jadł lizaka chupa chups i bardzo mu smakował, ale g. ma zakaz kupowania coby Mateusz sie za bardzo nie rozochocił
za to w swieta G. bardzo pałaszował czekoladowe mikołaje (których Mati dostał chyba z 10 mimo prosby mojej zeby mu nikt nie kupował bo i tak nie zje) i chciał dobrotliwie Matiego poczestowac a ten wziął małego gryza i na tym sie skonczyło jego jedzenie, ale sie smiałam
G. był taki zły ze on chciał dziecku przyjemnosc zrobic a mały pogardził, jeszcze stwierdził ze to chyba nie jego syn skoro czekolady nie lubi 
a czemu twój M. na nie o kolejnym bobo jesli moge spytac?
kasiawilde planowac dziecko mozna a wprowadzac plany w czyn w przyszłośic dopiero ;-)
Aestima jak Mieszko wykazuje oznaki gotowosci na odpieluchowanie to bierz sie za niego, ja bym sie brała

andariel no to sie nie dziwie twojej decyzji
asinka a ty gdzie?
forever bez odzewu dziś?

traschka, Aestima co to Sowa?

a mój Mati kilka razy jadł lizaka chupa chups i bardzo mu smakował, ale g. ma zakaz kupowania coby Mateusz sie za bardzo nie rozochocił
za to w swieta G. bardzo pałaszował czekoladowe mikołaje (których Mati dostał chyba z 10 mimo prosby mojej zeby mu nikt nie kupował bo i tak nie zje) i chciał dobrotliwie Matiego poczestowac a ten wziął małego gryza i na tym sie skonczyło jego jedzenie, ale sie smiałam

Ostatnia edycja: